Studio FAK3 z Hongkongu bylo pověřeno přestavbou téhle nádherné vily s podlahovou plochou 1000 m². Hlavní tu je výhled na moře a jeho rozčlenění do čtyř pater. Studio vytvořilo něco, co bychom mohli nazvat svazkem stuh.

Ta centrální a největší se vine všemi podlažími až k zatravněné střeše a je od okolí oddělena jen skleněným zábradlím. Jde o schodiště. Ohromné, krásné a prosvětlené. Jde o středobod celého domu. Jde o centrální a nejdůležitější část, která nejen spojuje jednotlivá podlaží, ale vytváří i hlavní estetický prvek interiéru. Zároveň prosvětluje (nad schodištěm je velké okno), člení patra na sekce…

Stejně tak i v jednotlivých patrech se spolu proplétají jednotlivé funkční místnosti. Třeba kuchyně a jídelní kout se plynule otevírají na terasu, která je obklopena svislými stěnami rostlin. Skládací dveře rozdělují, nebo naopak spojují prostory tak, jak je zrovna zapotřebí – kuchyni s terasou nebo jídelnu s terasou či snad poslední možnost jen kuchyni s jídelnou.

V nejnižší úrovni domu najdeme pokoje pro hosty a jejich sociální zázemí. Každá z dvou ložnic má vlastní malou zahradu. O patro výš jsou další ložnice s koupelnou, která z vany poskytuje výhled v úhlu 270 stupňů.

Dům je tak zajímavý, že hned v prvním ročníku soutěže AAP American Architecture Prize za něj získala architektonická kancelář ocenění v kategorii „nejlepší interiér rodinného domu“.