V Kišiněvě, hlavním městě Moldavska, stojí pozemek o plošné výměře jen kousek přes 320 m2. A na něm je dům. Moderní dům, který beze zbytku využívá celou plochu tohoto pozemku. Přitom dokáže nabídnout opravdu zajímavá zákoutí, bazén a hlavně místo pro nádherné koncertní křídlo.

Lichoběžníkový tvar pozemku určil i tvar domu. Obepíná vnitřní bazén s terasou, kde je jedna strana určena pro společenské soužití, takže je tu velký obývací pokoj s kuchyní a jídelnou. Protější strana přes bazén pak patří ložnici majitelů se šatnou, velkou koupelnou a vanou umístěnou v prostoru. Třetí strana – spojnice mezi výše uvedenými místy pak patří dvěma dětem. Každé má vlastní pokoj. Po jejich stranách ale zbylo místo i na velkou komoru a pracovnu.

Jelikož lichoběžník má čtyři strany, ta poslední je zastavěná vysokou betonovou zdí, aby bylo zaručeno soukromí. Zajímavé je i to, že venkovní bazén je protažený až na stranu rodičovské ložnice. Jde vlastně o úzkou plaveckou dráhu, která výrazně zvyšuje možnost využití bazénu i jako sportoviště a ne jen pro namočení.