Na břehu jezera Gate se nachází dům, který navrhl Eric Joseph Tremblay (Boom Town Architecture). Jen tak ho neuvidíte. Stojí totiž uprostřed cedrového lesa, který ho i přes jeho značnou velikost a mohutnost přerůstá.

Problémem u domů, které jsou mezi stromy, je zastínění. Velké stromy dokážou udělat i z pěkného domu tmavý bunkr. Takže zvětšování prosklené plochy je zde na místě. A majitel se ho nemusí bát. Stromy fungují jako perfektní venkovní žaluzie, takže ani v největších parnech (která tedy v Kanadě nejsou moc obvyklá) je dům od slunce izolován. Naopak. Stínohra stromů vytváří z hranaté fasády zcela organický tvar.

Vzhledem k tomu, že stavba stojí ve svahu, byla navržena tak, aby povrch kopírovala. Takže k domu se přichází shora, kde je vidět jen horní patro. To patří čtyřem ložnicím a velké garáži. Spodní patro je pak určeno společným prostorám – velké kuchyni a jídelnímu stolu umístěnému do proskleného výklenku. Také tu je obývací prostor trochu zastrčenější, ale u krbu v jakési teplejší formě.

Zajímavé je i využití zadního traktu, kam prakticky nedopadá světlo. Jde o velký prostor, který byl využit jako kulečníkový (nebo pánský) pokoj.

Na fotografiích byste si měli všimnout, že podlaha v domě stále kopíruje svah. Není to rovná plocha. Tu jsou tři schůdky, uprostřed velké schodiště (jde o centrální komunikační prostor, který má úžasný prosklený výhled na jezero), tam další schůdky. Právě pro dynamiku prostoru nejen v horizontální, ale i vertikální rovině je dům tak plastický a splývá s přírodou.