Dům je to vpravdě velký. Vždyť také architektonické studio Ayutt and Associates design (AAd) dostalo zakázku na dům pro tři generace – prarodiče, jejich dvě dcery a jednoho vnuka. Pozemek je na lokalitu celkem rozsáhlý, a tak mohl vzniknout dům o podlahové ploše 1500 m2.

Má tvar písmene H, kde ve střední spojnici je společná část obývacího pokoje, kuchyně a jídelny. Dvě krajní křídla v sobě nesou soukromé pokoje a pracovny, konkrétně pět ložnic s přidruženými koupelnami.

Aby písmeno nebylo příliš jednoduché a nudné, jsou horní kraje v horních patrech vytažené do trojúhelníkových tvarů, takže se pokoje v nich umístěné obracejí k domu a zajišťují mu sevřenější pocit.

Vraťme se však k té hliníkové fasádě. Architekti konstrukci domu pojali vlastně jako složení různých krabic. Základ je v boxu z pevného železobetonového materiálu. Následuje krabice skleněná. Vždyť ohromné množství oken na domě je až překvapující. Třeba obývací pokoj lze zcela otevřít na obě strany, takže se rázem stane součástí zahrady a bazénu. Třetím boxem je hliníková