V ubytovacích zařízeních se jako nejčastější trend objevuje inspirace skandinávským stylem a minimalismem. Dávno je pryč doba rádoby aristokratického kýče a barokního zdobení, které dříve v luxusních hotelech nemohly chybět. Před přezdobeností mají nyní navrch kvalitní materiály a střídmost.

Luxusní dovolená plná krásných vzpomínek

Villa Memories, jak už název naznačuje, nabízí vše pro to, abyste si užili luxusní prázdniny v nádherném prostředí a odvezli si nezapomenutelné vzpomínky. Interiéry jsou prostorné, ale i přesto útulné. Podlahy z tmavého dřeva merbau jsou doplněny tureckými koberci značky Stepevi. Společenská místnost ve spodním patře budovy je zútulněna krbem, který se postará o tu správnou atmosféru v chladných večerech. Zdi jsou zdobeny francouzskými vinylovými tapetami značky Élitis a německými textiliemi Sahco. Luxusní dojem podtrhuje ručně a na míru vyráběný nábytek z indonéského teaku.

Odpočinek si hosté užijí na ručně vyráběných postelích od značky RUF/Betten.

Komfortní zážitek ve Zlínském kraji nabízí Villa Memories pro skupiny přátel anebo pro firemní teambuilding.

Kultura hned za rohem

SONO Hotel je součástí kulturního centra SONO, které v Brně vyrostlo v roce 2014. Kromě hotelu je součástí centra i koncertní hala a restaurace. Hotel nabízí ubytování na úrovni 4 hvězdiček a svým návštěvníkům umožňuje nerušeně odpočívat v pokojích inspirovaných hudebními hvězdami. Ubytovat se zde můžete v pokoji ve stylu Elvise, Tiny Turner anebo třeba Pražského výběru.

Interiéry hotelu kombinují pop-artové motivy s luxusními materiály a dohromady vytváří příjemnou a neotřelou kombinaci. Maximální pohodlí zajišťují postele typu box-spring s takzvaným topperem - termoregulační podložkou, která hostům zajistí kvalitní a zdravý spánek.

Pokud chcete vyrazit za kvalitní kulturou a užít si architektonicky zajímavý prostor, doporučujeme navštívit SONO Hotel v Brně.

Jednoduché a (ne)obyčejně krásné

V Penzionu Lindr v areálu pivovaru v obci Mžany v Královéhradeckém kraji si jistě přijdou na své milovníci rustikální architektury. Celá budova byla v roce 2014 citlivě zrekonstruována a nyní nabízí skvělé ubytování jak pro páry, tak pro skupiny přátel.

V architektuře i v interiérech se mísí historie se současností v jeden harmonický celek. Na fasádě zaujmou neomítnuté cihly a užití dřeva, které dominuje i interiérům.

Netradičním doplňkem zážitkového pokoje je autentický pivovarský sud, ve kterém je umístěno manželské lůžko. V areálu najdou návštěvníci i sál s divadelním jevištěm, dětský koutek, posilovnu či kuželnu.