Majitelé jsou Emmy a Louise, jejich děti a pes Pip. Nechtěli žádný nudný dům, chtěli mít dům plný světla, barev, slunce a legrace. A hlavně té. Ostatně je inspirovala píseň od zpěvačky P!nk, která se jmenuje hodně typicky House of fun.

Ke spolupráci si přizvali Nine Muses Design. Zadání nebylo ale tak jednoduché. Pozemek má tvar sekery, není nijak velký (jen 447 m²) a v zadání bylo hlavně pořádné využití minizahrádky. Architekti s investory si sedli a zjistili, že mají společný smysl pro humor, že nechtějí v tomhle případě dělat práci tak nějak obyčejně, ale pořádně se při tom zasmát a to veselí promítnout právě do domu.

A tak vznikla stavba, která má sice plechový černý plášť, ale jinak je plná barev a slunce a … prostě všeho, co rodina požadovala.

Základem je úplné oproštění od myšlenky využití zadního dvorku. Dům posunuli a vytvořili velkou předzahrádku s terasou. Zadní dvorek se zúžil jen na minimální odstup do okraje pozemku. Černá konstrukce domu je doplněna zelenými liniemi podél hran i na konstrukci terasy.

Interiér má sice základ v bílé barvě, ale je doplněn například výraznou oranžovou na překladech u stropu, černou kuchyňskou linkou s dřevěným korpusem, ve stejné barvě je i knihovna v obývacím pokoji. V kuchyni je zajímavé využití slzičkového plechu jako obložky zad kuchyně či vyříznutý kruhový otvor naproti dveřím. S barvami se hraje i na dalších místech. Jen se podívejte třeba na sytě žlutou dětskou koupelnu, která má dvě umyvadla, aby se o ně ráno děti nehádaly.