Představte si třeba, že součástí vašeho obývacího pokoje či ložnice je světelný objekt čistých geometrických tvarů s organicky zakomponovaným motivem podobným bukovému listu. Krásný umělecký kousek, který svojí náladou a světelnou hravostí navozuje pocit příjemné uvolněnosti a poklidného stavu mysli. A představte si, jak se s takovým světlem může úžasně proměnit atmosféra vašeho domova.

Tak tohle dokáže provést s leckterým interiérem lampa MooDoo. Je vyrobena ze speciálního laminovaného nanopapíru (ten je dílem spolupráce s papírnou zaměřenou na nanotechnologie). Speciální zpracování dává papíru nové vlastnosti – je vysoce odolný, voděvzdorný a antistatický, a přitom stále přirozený na pohled. Co je ale opravdu hodně prima, světlo téhle v podstatě meditační lampy je stejně vlídné, teplé a měkké, jako by prostor prozařovalo světlo hořícího dřeva v krbu.

Za touto lampou vidíme českého designéra Tomáše Paula, který se ve své tvorbě nechává vést podvědomými a automatickými podněty. Výsledkem je objekt, který zpodobňuje světlo jako fyzickou jednotku nesoucí energii a symbolizující proces poznání.

Zavítáte-li na portál výhod a slev Získejte u Lišky, lampu MooDoo zde samozřejmě najdete. Pokud se na portálu zaregistrujete, můžete leckterou z výhod ihned čerpat. A o popisovanou lampu můžete i soutěžit.

Program Získejte u Lišky je přístupný všem, jak klientům ČMSS, tak ostatním, kteří třeba ani klienty této stavební spořitelny nejsou. Nepřináší přitom jen slevy a další výhody, ale najdete zde i odkazy na zajímavé články online magazínu TadyJeMoje. Ten lampu MooDoo doporučuje. Ale hlavně pohlíží na svět bydlení a domov z netradičního úhlu pohledu, takže někoho baví, jiného inspiruje a dalšímu přináší užitečné podněty. Nechte se třeba překvapit zjištěními článku Malý slovník realitních makléřů anebo pobavit článkem Vzkazy z domovních nástěnek a od spolubydlících.