Společnost Centropol, která v tuzemsku patří mezi přední dodavatele energií, pokračuje v zavádění revolučních ceníků. Vychází vstříc všem spotřebitelům, kteří platí účty za elektřinu na chalupě, v letním domě či dokonce jen v garáži. Měsíční fixní poplatky bez ohledu na množství spotřebované elektřiny totiž v těchto nemovitostech často tvoří až polovinu celé faktury.

Speciálně pro ně Centropol připravil ceník Mini. Vyplatí se však jen lidem se skutečně nízkou spotřebou. „Pokud si lidé nejsou jistí, mohou se obrátit na naše call centrum nebo navštívit kamennou pobočku,“ upřesňuje Tibor Flašík, ředitel zákaznické zkušenosti společnosti Centropol.

Zatímco poplatek distributorovi je daný zákonem a snížit nelze, svůj fixní poplatek Centropol snížil až o 90 %. Vyslyšel tak přání chatařů a majitelů dalších nemovitostí, aby i jim vyšel s cenou vstříc.

Informujte se na pobočkách nebo volejte na zákaznickou linku 478 575 555 v po-pá od 7.00 do 20.00 hod. Adresy jednotlivých poboček najdete na www.centropol.cz.