Díky AkcniCeny.cz stovky tisíc obyvatel České republiky šetří na svých nákupech i tisíce korun měsíčně. V letákových akcích najdete prakticky všechny položky z vašeho každodenního nákupního seznamu, tj.:

pečivo, uzeniny, mléčné výrobky, zeleninu, ovoce, limonády a minerálky, teplé nápoje, alkoholické nápoje, cukrovinky.

Zároveň, abyste snížili své účty za potraviny, nemusíte ve velké míře měnit značky jednotlivých výrobků. Ve slevových akcích často najdete i výrobky od firem jako Hamé, Kostelecké uzeniny, LE & CO, Hollandia, Madeta, Kunín, Jacobs, Tchibo apod.

Zapomeňte na papírové letáky, mějte přehled o slevách snadno a rychle

Díky AkcniCeny.cz víte, ve kterém supermarketu či hypermarketu ve vašem okolí nakoupíte zítra nejvýhodněji. Případně snadno a rychle se dozvíte, které zboží bude mít zítra v akci váš oblíbený obchodník, kde pravidelně nakupujete.

Přehled slev na AkcniCeny.cz je vám k dispozici jak v podobě náhledů na elektronické letáky, tak v podobě výpisu zboží tříděného do tematických kategorií.

Ukázka výpisu slev z kategorie „Maso“

S AkcniCeny.cz nejste svázaní s prodejci ve vašem bezprostředním okolí

AkcniCeny.cz pro vás sledují letákové akce na úrovni jednotlivých poboček, tj. pokud některý obchodník nabízí na jednotlivých prodejnách odlišné akce, dozvíte se to.

Další výhodou portálu AkcniCeny.cz je, že nejste vázáni na prodejce, kteří vám nechávají zasílat reklamní letáky do poštovní schránky, ale máte přehled o akcích velkého počtu prodejců napříč celou Českou republikou.

Začněte i vy ještě dnes používat portál AkcniCeny.cz a šetřete na svých každodenních i mimořádných nákupech desítky procent.