Moderní elektronika však nabízí mnoho vymožeností, díky kterým už nemusíte mít obavy, že případná návštěva lupičů zůstane nepotrestána. Naopak, usvědčí je perfektní videozáznam nebo třeba fotografie ve vysokém rozlišení.

Jsou nenápadné, nevadí jim sníh ani mráz

Fungovat budou bez ohledu na počasí, nezávisle na tom, jestli zrovna mrzne, nebo je typické letní vedro, při kterém většina lidí stěží popadá dech. Fotopast je skutečným přítelem do nepohody, neboť nezklame ani při velkých teplotních výkyvech. Díky tomu, že k jejímu stabilnímu provozu postačí jen výměna baterií zhruba jednou za čtvrt roku (mimochodem, modely s lithiovou baterií vyžadují tuto výměnu asi jednou ročně), může být ve střehu opravdu velmi dlouho – a čekat na svou příležitost, ať už bude na snímku zatoulaná srnka, nebo vypočítavý zloděj, jemuž padla do oka vaše chata. Odezva spouště dřív než za vteřinu? To je opravdu velká rychlost, takže na fotografii bude opravdu vše, co tam má být!

Při jednání na policii se hodí důkazy

Vaše chata byla přes zimu vykradena, poškozené zámky, chybějící elektronika, to vše je jasným důkazem o spáchání zločinu. Ale jedině fotopast na zloděje dokáže přinést důkazní materiál, jenž pomůže najít vyšetřovatelům stopu pachatele. Neviditelný přísvit pro ještě lepší efektivitu během mlhy nebo nočních hodin, české menu, ve kterém se každý uživatel okamžitě zorientuje a nastaví si všechny náležitosti podle svých preferencí – i to jsou jistě velké výhody…

Další moderní způsoby ostrahy a vzdáleného monitoringu budov nebo prostor naleznete na e-shopu cel-tec.cz, kde vám odborný personál rád poradí s výběrem toho správného zařízení.