Jenomže odkládat koupi nové pračky, chladničky, nebo opravu vyskleného okna není zrovna žádoucí. S problémem však může pomoci on-line půjčka, která menší opravy pokryje a umožní vám ji co nejdříve splatit.

On-line půjčka, která zaplatí spotřebič i opravu

Vlastně na cokoliv chcete. Ať se jedná o koupi nového spotřebiče, opravu dveří, zaplacení instalatéra, elektrikáře, či jiného řemeslníka. U CoolCredit vám nikdo nebude říkat, na co peníze (ne)smíte použít, a účel tak ani nemusíte nikomu dokládat. Oproti účelovým půjčkám je to velká výhoda, získáváte svobodu a možnost využít zapůjčenou částku pro více záměrů.

Někdy se bohužel stává, že jednu nešťastnou událost provází další, a finanční rozpočet může být zatížen nejméně ze dvou stran. K rozbité pračce se ještě porouchá auto, nebo vám vichřice vysklí okno. A než se dočkáte peněz od pojišťovny, musíte situaci vyřešit sami. Pro nikoho to není příjemné a závazků je dobré mít co nejméně. Když ale není jiná možnost, on-line půjčka to jistí.

Peníze máte ihned a splácíte dle možností

Prioritní je vyřešit výměnu porouchaného spotřebiče, opravu nemovitosti, nebo investici do nového vybavení co nejdříve. Žádost je u CoolCredit vyřízena během několika minut a nečekáte ani na peníze. Máte-li stejnou banku, nebo podporuje-li okamžité platby, můžete peníze do hodiny využít. A podle svých finančních možností si pomocí on-line kalkulačky dopředu spočítáte, jestli chcete půjčku na splátky, nebo vrátíte peníze najednou.

Bude půjčka na výdaje v domácnosti stačit?

CoolCredit vám pomůže vypořádat se s menšími výdaji, které přesto bývají v některých případech existenční. O půjčku lze žádat před výplatou i kdykoliv jindy, a jako noví klienti získáte až 8 000 Kč bezúročně. Vrátíte tedy tu samou částku, jakou dostanete. Taková suma zaplatí novou pračku i levnější ledničku, nebo alespoň její část. Při opakovaném využití lze žádat až 20 000 Kč, což postačí i na malé opravy, výměnu vany, instalatérské práce apod.