Expresní úvěr od Buřinky má mnoho výhod. Nemusíte mít naspořenou ani korunu a nepotřebujete ani zastavit nemovitost. Peníze vám vyplatíme rychle na váš účet a na doložení účelu máte plných dvanáct měsíců.

Můžete mít až 800 000 Kč bez zástavy nemovitosti

Minimální výše úvěru je 150 tisíc a maximálně můžete získat až 800 tisíc korun. Úvěr lze využít na financování vašich plánů souvisejících s vylepšením bydlení, od dílčích úprav bytu, přestavby bytového jádra až po rozsáhlé rekonstrukce či stavbu nového bydlení.

Expresní úvěr můžete mít s úrokem již 5,4 % ročně a úroky si navíc můžete odečíst od daňového základu, a tím ušetřit na daních. Dobu splácení si můžete rozložit až na osmnáct let, a díky tomu pravidelné splátky nijak významně nezatíží váš rodinný rozpočet.

Například při úvěru ve výši 200 tisíc korun můžete mít splátku již od pouhých 1 460 korun měsíčně. Neomezeně přitom můžete využívat možnosti mimořádných splátek zdarma, a tím si dobu splácení úvěru zkrátit.

Co potřebujete?

K získání expresního úvěru vám stačí list vlastnictví k nemovitosti, kterou chcete rekonstruovat. Jste-li klientem České spořitelny, žádný další doklad ke sjednání expresního úvěru nebudete potřebovat. Další podrobnosti k úvěru vám rádi sdělí poradci na pobočkách České spořitelny a její externí poradci. Příklad expresního úvěru:

Kolik by vás stála rekonstrukce s Buřinkou?

  • Odhadovaná výše úvěru 250 000 Kč
  • Doba půjčky 16 let a 6 měsíců
  • Měsíční splátka 2 150 Kč

Pro uvedený příklad překlenovacího úvěru TREND platí úroková sazba 6,35 % ročně, řádného úvěru 4,75 % ročně, RPSN 6,85 % ročně s měsíční platbou 2 150 Kč a celkovou částkou splatnou klientem 443 121 Kč při době trvání 16 let a 6 měsíců. Při výpočtu RPSN byl započítán poplatek za uzavření smlouvy o poskytnutí úvěru ve výši 2 500 Kč, za uzavření smlouvy o stavebním spoření ve výši 1 250 Kč, za vedení účtu stavebního spoření 310 Kč ročně a za vedení úvěru 310 Kč ročně. Výše platby platí za předpokladu čerpání celého úvěru v den jeho poskytnutí se splácením od následujícího měsíce vždy k 25. dni. Úvěrem nelze financovat nábytek a dekorace.