A financování? O to se postará například expresní úvěr od Buřinky.

Stavební spořitelna České spořitelny připravila produkt, který je přesně šitý na míru takovým plánům, jako je rekonstrukce bytu. Úvěr splňuje výhody stavebního spoření, především v příznivém úročení již od 5,4 %, a zaplacené úroky si navíc můžete odečíst z daní.

Jak to celé funguje? Úvěr je expresní, takže nemusíte dlouhé roky spořit, abyste na něj dosáhli. Dostanete ho i bez jediné naspořené koruny. Expresní úvěr od Buřinky můžete získat ve výši od 150 tisíc až do 800 tisíc korun. Česká spořitelna ho poskytuje bez zajištění a i jeho vyřízení je rychlé. Peníze vám přijdou na účet ihned po podpisu smlouvy.

Pokud máte u České spořitelny účet, stačí vám k poskytnutí úvěru list vlastnictví k nemovitosti, případně souhlas majitele v případě, že rekonstruovaný byt není váš. Po uzavření úvěru tedy máte peníze na účtu a můžete ihned začít s rekonstrukcí. Naopak na doložení účelu plateb, což je u úvěru ze stavebního spoření nezbytné, máte plných dvanáct měsíců.

Základní cena za rekonstrukci standardního bytového jádra začíná již na 100 tisících korun, s novými interiérovými dveřmi, kvalitní vanou či sprchovým koutem, vestavěnými skříňkami u umyvadla, sádrokartonovými podhledy s bodovými světly a samozřejmě s novými rozvody elektřiny a vody se pohodlně vejdete do částky 150 až 200 tisíc korun. Nicméně při úvěru ve výši 200 tisíc korun budete měsíčně splácet jen 1 620 korun. Pokud u Buřinky máte stavební spoření a na něm naspořené nějaké prostředky, splátku můžete mít ještě nižší.

Záleží pouze na vás, zda se spokojíte s rekonstrukcí bytového jádra, nebo se zároveň rozhodnete například i pro rekonstrukci kuchyně. Úvěr se vám sice zvýší, na druhé straně však vyřešíte dva problémy jednou ranou, a navíc doslova při jednom nepořádku. Stavební firmy, které se specializují na rekonstrukce, mají zpravidla řešení jak pro bytové jádro, tak pro kuchyň, a váš byt tak může za pouhých pár týdnů získat zcela novou tvář.

Expresní úvěr od Buřinky nabízí rychlé řešení, které posune úroveň vašeho bydlení výš a zároveň představuje bezpečnou a dlouhodobou investici, z níž můžete v budoucnu profitovat vy i vaše rodina. Pokud si nejste jisti, jak postupovat a jakou výši úvěru zvolit, navštivte nejbližší pobočku České spořitelny. Profesionální poradci pro vás najdou nejvhodnější variantu, která bude nejlépe odpovídat vašim požadavkům a plně respektovat vaše finanční možnosti.

Více informací na www.burinka.cz.