Společnost KM BETA významně rozšířila svůj sortiment stavebních materiálů. Kromě betonové střešní krytiny, vápenopískového a páleného zdiva, nabízí nově i malty a omítky. U všech těchto materiálů platí nabídka bezplatné kalkulace.

Profesionální výpočet zdarma z projektu

Pro získání přesného výpočtu potřeby střešních nebo zdicích prvků, keramických stropů či malt a omítek stačí zaslat výkresovou dokumentaci e-mailem na kmbeta@kmbeta.cz nebo poštou (KM Beta, a. s., Obchodní oddělení, 696 81 Bzenec – Přívoz). Zpátky získáte zcela zdarma přehled potřebných prvků i jejich cenu se započtením aktuálních slev. Ti, kteří staví nebo upravují garáže či jiné menší objekty a nemají projekt, jistě uvítají možnost výpočtu materiálu i podle nákresu tužkou!

Když chcete počítat sami

Chcete-li si spočítat střechu sami, zkuste jednoduchý program umístěný na http://www.kmbeta.cz/vypocet-strechy/uvod.html. Je určený pro orientační výpočet střechy, který lze díky němu provést doslova během pár minut. Všichni, kdo si v tomto jednoduchém programu spočítají střechu a uvedou své kontaktní údaje, mohou hrát o mobilní telefon NOKIA.

Pro přesný výpočet střešních prvků i nákladů využijte nový program KM BETA KALKULÁTOR. Kalkulaci lze provádět i offline, tj. bez přístupu k internetu, a přes internet jen aktualizovat ceníky. V programu je přednastavena sleva odpovídající cenám na e-shopu s možností upravit ji dle potřeby. Výslednou kalkulaci lze získat v několika variantách dle potřeby. Program je zdarma ke stažení zde.

S bezplatnými kalkulacemi a výpočtovými programy KM BETA získáte jednoduše přehled o potřebném materiálu i nákladech na vaši stavbu.