Nádherný výhled

Dosažení kýženého cíle vyžadovalo hodně práce a úsilí ze strany architekta i investora. K uskutečnění smělé vize pomohla střešní okna FAKRO. Ojedinělá konstrukce balkonových oken umožnila otevřít podkrovní ložnici do zahrady s výhledem na Tichý oceán. Křídla okna FGH-V Galeria po otevření vytváří balkon, čímž zvyšují užitnou plochu podkroví. Díky použitým balkonovým oknům si obyvatele domu mohou v ložnici užít čerstvý vzduch a uklidňující šum oceánu. Konstruktéři oken si dali také záležet na jejich vzhledu a vynikajících parametrech.

Ekologický projekt

Při rekonstrukci domu byla využita recyklovaná prkna, ze kterých byla v přízemí vytvořena dřevěná terasa a také balkon, na kterém se nyní nachází sauna. Interiér byl uzpůsoben pro bydlení. Prostornou místnost ve spodní části budovy vyplnila otevřená kuchyně v podobě baru a dobře prosvětlená jídelna. Barová deska byla vyrobena ze starých akátových prken. Rovněž strop nad vchodem je z recyklovaného dřeva. K dokončení dřevěné fasády domu byla použita starodávná japonská metoda opalování dřeva, která zaručuje odolnost fasády vůči škůdcům a zvyšuje její životnost.

K dispozici všem

Dům je v současné době nabízen k pronájmu. Každý, kdo tráví čas v okolí San Francisca, si ho může pronajmout a zažít na vlastní kůži vše, co poskytuje modernizovaná stavba a lokace na pobřeží oceánu. Turisté, kteří si tuto nemovitost pronajali, tvrdí, že se do ní určitě ještě někdy vrátí. Opravdu stojí za to se tam podívat. Stačí stát v otevřeném balkonovém okně FGH-V Galeria a obdivovat krásu okolní přírody.