Kvalitní bydlení tvoří především dobrá lokalita a architektura, která citlivě kombinuje vzhled budov s designem interiéru. Právě takové jsou Terasy Červený vrch. …prestižní adresa Krásné prostředí a stylově čistá architektura inspirovaná funkcionalismem – to jsou základní pilíře projektu Terasy Červený vrch. Společnost Skanska si pro jeho realizaci vybrala jednu z nejžádanějších čtvrtí – Prahu 6. Terasy vám nabídnou celkem 330 bytů v devíti domech, nacházejících se v sousedství Tiché a Divoké Šárky. Umístění v blízkosti Evropské ulice zároveň zajišťuje snadné spojení do centra a během 15 minut také na letiště v Ruzyni.

…rozmanité bydlení Výběr je široký… Od garsoniér až po byty o rozloze 250 m2. Všechny jsou navrženy tak, aby odpovídaly požadavkům moderního životního stylu. Kuchyně jsou otevřeny do prostorných pokojů orientovaných k jihu. Ke slunci jsou většinou obráceny také terasy a balkony. Pamatováno bylo i na dostatečné množství koupelen.

…harmonie, pohodlí a bezpečí Terasy poskytnou obyvatelům maximální bezpečí a pohodlí. Parkování se nabízí v podzemních garážích, odkud lze výtahem dojet až do bytu. Člověk je tvor společenský, a tak byly na Terasách vytvořeny prostory vybízející k přátelskému posezení. Například reprezentativní lobby v hlavní budově. Kromě 24hodinové bezpečnostní služby je zde k dispozici také fitness, sauna a prádelna. Dětská hřiště se stanou místy zábavy i odpočinku.

…přijďte na návštěvu Stavbu realizuje Skanska ve dvou fázích. První (zahrnuje budovu F a šest vilových domů) byla zahájena v prosinci 2000. Více než polovina bytů z této etapy již má své majitele (prvních sto bytů bylo zkolaudováno v březnu). Realizace druhé fáze (objekty A/B a C/D) bude zahájena koncem jara. Zpřístupněny byly dva vzorové byty, při jejichž návštěvě si mohou zájemci ověřit, zda bydlení na Terasách splní jejich očekávání.

…bezpečná investice Koupě bytu na Terasách je bezpečnou a výhodnou investicí. Atraktivní lokalita, kvalita a systém údržby domů včetně péče o okolí – to jsou nejlepší podmínky pro ochranu a budoucí zhodnocení vložené investice. Skanska zároveň připravila bezpečný systém splátek klientů prostřednictvím vázaných účtů. Pro financování stavby používá vlastní zdroje, nikoli zálohové platby. Tyto jsou bezpečně uloženy na individuálním vázaném účtu do momentu, kdy kupující převezme klíče od zkolaudovaného bytu.

…spolehlivý partner Švédská firma Skanska (zal. 1887) patří mezi vedoucí evropské a severoamerické společnosti a působí ve více než 60 zemích světa. Je známá svou spolehlivostí a kvalitou práce. K proslulým stavbám Skansky patří například Öresmudský most spojující Švédsko s Dánskem.

V ČR má zastoupení od roku 1995. Postavila zde např. nákupní centra IKEA a TESCO. Realizací projektu Terasy Červený vrch se Skanska zařadila mezi největší pražské developery. Právě finančně silný a zkušený investor je zárukou, že budou Terasy dostavěny včas a v kvalitě odpovídající evropskému standardu.

Bližší informace o prodeji bytů lze získat na následujících tel. číslech: Andrea Jarošová: 0605/20 42 27, Eva Danielisová: 0605/20 46 85, Tomáš Klápa: 0602/82 16 96 Prodejní kancelář: ulice Arabská/Egyptská na Praze 6 – uvnitř dokončené budovy F po–pá: 9.30–18.00 hod.; ne: 13.00–18.00 hod.