Každý, kdo někdy stavěl dům nebo prováděl rekonstrukci, ví, jak je obtížné vybrat správná okna. Trh je doslova přeplněn desítkami výrobců a typů oken, ve kterých se laik často ani nevyzná. Obecně však na okna klademe stejné požadavky. Chceme, aby naše „vysněné“ okno bylo snadno udržovatelné, pěkné na pohled, dobře těsnící, s dlouhou životností a za přijatelnou cenu.

Pokud vám navíc záleží na designu a originalitě, máme pro vás novinku - okenní profil Titanium Plus.

Elegantní kovový vzhled Okenní profily Titanium Plus jsou na první pohled nápadné svým výrazným kovovým vzhledem. Metalická podoba je dána účinnou třívrstvou fólií, do které je přidán speciálně vyvinutý reflexní pigment. Ve třech možných barevných variantách (aluminium bílá, aluminium šedá a grafit černá) je systém Titanium Plus použitelný do každé novostavby i rekonstrukce.

Funkčnost a technická dokonalost Základem profilu Titanium Plus je šestikomorový okenní systém Inoutic Prestige. Ten zaručuje technickou dokonalost a veškeré užitné vlastnosti a výhody plastových oken. Fólie, kterou jsou profily Titanium Plus opatřeny, je výrazně odolnější proti vlhkosti, horku, chladu i UV záření, a zaručuje tak mnohem delší životnost samotného okna, než je u podobných výrobků obvyklé.

Cenová úspora Ve srovnání s běžnými aluminiovými prvky poskytuje systém Titanium Plus s atraktivním aluminiovým vzhledem výraznou cenovou výhodu. Navíc ušetříte na vytápění díky vynikajícím tepelně izolačním vlastnostem okenního systému Inoutic Prestige.

Pokud chcete čerpat veškeré výhody plastového okna a zároveň mít elegantní a originální dům či byt, je pro vás Titanium Plus to pravé!