Součástí střešního systému od největšího českého výrobce betonové střešní krytiny a vápenopískových cihel, společnosti KM Beta a.s., jsou dva různé typy střešní krytiny. KMB BETA je klasická krytina s nejdelší tradicí, těšící se dlouhodobě důvěře Střecha z betonových střešních tašekarchitektů, projektantů, pokrývačů i stavebníků. Velmi oblíbená je také krytina KMB HODONKA, která na střeše vytváří zajímavé efekty.

Stále jako nová

Betonové střešní tašky KMB BETA i KMB HODONKA jsou vyráběny z prvotřídních vstupních surovin, zejména velmi jemného křemičitého písku z lokality zvané „Moravská Sahara“, který vytváří hladký bezvrásčitý povrch, jenž eliminuje zanášení a růst mechů. Po celou dobu životnosti střechy tak mohou krásně vyniknout atraktivní barevné odstíny, ve kterých je krytina vyráběna (cihlově červený, višňový, hnědý, šedý, černý, zelený a případně i modrý). Kvalitní povrchové úpravy střešních tašek zajišťují jejich dlouhou životnost, rovnoměrnou barevnost v celé ploše a barevnou stálost. Zákazník si může vybrat z celkem třech možností: Standard (probarvený beton bez povrchové úpravy), Elegant (dvojitý akrylátový nástřik – matný povrch) a Briliant (speciální dvojitý nástřik s leskem). Stabilita barvy betonové střešní krytiny KM Beta umožňuje i za čas doplnit na stávající střechu či novou přístavbu stejný odstín, aniž by to působilo jakkoli rušivě.

Doplňky? Plastové se nenosí

Střešní systém KM Beta zahrnuje, kromě krytiny, také více než 50 doplňkových výrobků, které profesionálně řeší nejen odvětrávání střechy, anténní prostupy, ale i technické detaily i těch nejnáročnějších konstrukcí. Jednou z posledních novinek jsou betonové doplňky – odvětrací a anténní taška. Plast se totiž na střechách z krytiny KM Beta příliš nenosí – jednak je dražší, ale hlavně se nemůže pyšnit stoletou životností, jakou poskytuje betonová střešní krytina KM Beta.

Střešní doplňkyUmělecký dojem pro vaši střechu

Doslova umělecký dojem střechy s krytinou KM Beta zvýší okrasné prvky - elegantní věžička nebo pár zamilovaných hrdliček. Hrdličky i věžičku si lze vybrat v pěti různých barevných provedeních - cihlová, višňová, hnědá, černá, šedá. Dodávají se samostatně se speciálně upraveným hřebenáčem a kotvícími prvky. Tak je možné kombinovat i rozdílnou barvu střechy a okrasného prvku. Zajímavé jsou také hřebenové ucpávky s motivem „slunce“ a „hrozen“. Tyto atraktivní prvky lze dokonale sladit s barvou nové střechy KM Beta – jsou dostupné v cihlové, višňové, hnědé a černé, případně v šedé, na přání i v dalších, méně obvyklých odstínech. Nová výrobní technologie umožňuje v betonu vykopírovat sebemenší detaily a hřebenová ucpávka v podobě plastiky novou střechu skvěle dotvoří a doladí.

30tiletá záruka na kvalitu materiálu

Okrasné prvky na střechuKrytina KM Beta je vyráběna osvědčenými technologiemi s využitím nejlepších surovin, a díky tomu dosahuje prvotřídní kvality. I proto si může společnost KM Beta dovolit poskytovat 30tiletou záruku na kvalitu materiálu, pevnost, mrazuvzdornost a neprosákavost, ze zkušeností ale lze říci, že betonová krytina KM Beta má životnost až 100 let. Aby si střešní tašky své vlastnosti zachovaly nejen poté, kdy sjely z výrobní linky, ale i po přepravě k zákazníkovi, společnost KM Beta a.s. zdokonalila i balení svých výrobků. Doplňky jsou nyní baleny pomocí speciální smršťovací fólie a mimořádné ochrany se dočkaly i základní tašky v provedení ELEGANT, jejichž rubová strana byla doplněna o ochranné pásky, bránící oděru jednotlivých tašek při přepravě a manipulaci na paletách.

Pozor, už jen do 26. 3. lze využít mimořádnou slevu -30 % na základní tašky KMB BETA nebo KMB HODONKA s povrchovou úpravou! Krytinu za výhodnou cenu získá každý, kdo objedná libovolné množství střešní krytiny do skončení platnosti akce. Slevu lze uplatnit u všech prodejců střešní krytiny. Do konce dubna pak platí zaváděcí ceny nových střešních doplňků KM Beta. Více informací na www.kmbeta.cz.

-KM Beta-