Profil okna Fusion INTERNORM, největší výrobce oken v Evropě a vedoucí značka oken v Rakousku, rozšiřuje svou paletu produktů o nový okenní systém FUSION. Rám tohoto nového řešení okna kombinuje dřevo a hliník. Interiérová část rámu je dřevěná, dřevo vytváří nepřekonatelnou útulně domácí atmosféru, exteriérovou část tvoří hliníkový profil odolávající povětrnostním vlivům. Vnitřek okenního rámu je pak vyplněn vysoce tepelně izolační termopěnou. FUSION dále poskytuje dokonale skryté kování, dodatečnou těsnost vzhledem ke speciálnímu systému zasklení se slepenými tabulemi skla a nahrazuje 13 let starý okenní systém GENION.

VARION s dvojsklem = FUSION

Nový systém FUSION je založen na platformě produktů VARION. Moderní hranatý design, možnost velkoplošného zasklení v kombinaci s osvědčenou kombinací materiálů dřevo/termopěna/hliník dávají působivé údaje o výkonu.

Nový design pro architekturu skla ukazující směr

FUSION spojuje přednosti obou systémů: dřevěné prvky jsou hliníkovým předsazeným profilem chráněny zvenčí před všemi povětrnostními vlivy. S novým systémem si na jedné straně užijeme pohodu dřevěného materiálu uvnitř, na druhé straně hliníkové profily zvenčí zaručují odolnost proti povětrnosti a termopěna umístěná uvnitř rámu zaručuje perfektní izolaci. Design FUSION okouzluje svým hranatým zkoseným tvarem.

Novinky a vlastnosti

Do stávajícího profilu rámu VARION se vsazuje nové křídlo s aktuálním hranatým designem. Použitím dvojskla dosahuje FUSION hodnoty tepelné izolace Uw = 1,3 W/m2K. Především na jižních exportních trzích s velmi vysokým nárokem na design poskytuje FUSION optimalizovaný poměr ceny k výkonu. Optickým vrcholem je sériové skryté kování, které se nejen snadněji čistí, ale pečuje o vyšší vzduchotěsnost uvnitř.

Bezpečnost pro všechny

Sériová základní bezpečnost ani u FUSION samozřejmě nechybí – tak mohou obyvatelé nadále i v budoucnu klidně spát. S těmito zlepšenými atributy poskytuje INTERNORM se systémem FUSION zhodnocený produkt za stejnou cenu – zvyklý na vysokou úroveň kvality INTERNORMU.

Jednička v Evropě

Jako jednička v Evropě ve vysoce tepelně izolačních dřevo/hliníkových oknech pro nízkoenergetické a pasivní domy je rakouský výrobce oken průkopníkem tohoto trendu. INTERNORM je jediným výrobcem oken v Evropě se sedmi komponentami certifikovanými pro pasivní domy a tím činí z této technologie celoevropsky nový standard. Tato společnost trvale v ochraně klimatu a komfortu bydlení, ukazuje směr v kvalitě života – a stále s vysokým nárokem na design.

-Internorm-Více informací naleznete na www.internorm.cz