Kvalitní systémový komín mohou nyní stavebníci rodinných domů získat i s elegantními krbovými kamny. Komínový systém zajistí bezpečný odvod spalin a optimální výkon celé otopné soustavy, zatímco krbová kamna se stanou významným estetickým doplňkem a zárukou romantických chvil u otevřeného ohně.

Moderní komín jako dětská stavebnice

Výhodou modulového komínu z prefabrikovaných dílců je především rychlá a jednoduchá výstavba, stejně jako absolutně bezpečný provoz. Rychlá montáž eliminuje při výstavbě chyby, kterým se velké množství stavebníků nevyhne a jež mohou citelně zvýšit náklady realizace. Prefabrikované dílce komína se nemontují složitě po jedné tvárnici, ale za pomoci jeřábu jednoduše překlápějí na sebe jako velká stavebnice. Veškerá napojení kouřovodu jsou připravena v hotových prefabrikátech podle projektu. Standardní výška modulového komínu Schiedel Kingfire Parat odpovídá jednomu podlaží, ale vyrábějí se až šestimetrové komponenty na míru každé stavbě. Provedení Schiedel Parat odpovídají komínové systémy typu Uni*** Plus, Absolut nebo Avant Primo.

Siestě u živého ohně se nic nevyrovná

Krbová vložka je díky kompaktnímu tvaru 550 x 550 x 2490 mimořádně flexibilní při řešení vnitřních dispozic stavby. Stylová krbová kamna lze omítnout, obezdít nebo obložit keramikou, a získáte tak nejen tepelný spotřebič, ale především elegantní doplněk interiéru. Krbový modul Kingfire Parat vykazuje tyto vlastnosti:

  • přívod sekundárního vzduchu, který omývá sklo dvířek, a proto nedochází k usazování nečistot
  • patentovaná, samostatně uzavíratelná protipožární dvířka
  • šamotové ohniště
  • odděleně regulovaný přívod hlavního a vedlejšího vzduchu
  • vyměnitelná krbová vložka

Sofistikovaná technologie spalování zaručuje optimální využití paliva i atraktivně plápolavý oheň. Krbový modul zajistí, že si budete moci dopřávat příjemné chvíle u živého ohně, romantický pohled do oranžových plamenů i komfortně vytopenou domácnost. Více informací čerpejte na portále www.nakominuzalezi.cz.