Betonové vs. pálené tašky

U rekonstrukce střechy je vždy potřeba zvážit zachování či nutnost výměny stávajícího krovu. Zde je nejlepší poradit se statikem nebo pokrývačem. Mnoho lidí se mylně domnívá, že betonové tašky jsou těžší než tašky pálené. To však není pravda. Betonových tašek je na 1m² potřeba méně, a proto je váha 1 m² těchto krytin srovnatelná. Navíc Bramac nabízí tašku Bramac Max speciálně pro ty, pro které je váha krytiny rozhodujícím kritériem. Této tašky potřebujete pouze 7,5 ks na 1 m² a váha kompletní krytiny na běžnou střechu je tak přibližně o 1 tunu nižší než u ostatních skládaných krytin.

Řešení úspor energie od firmy Bramac

Pokud současně s rekonstrukcí střechy chcete i omezit ztráty energie při vytápění vašeho domu, určitě se informujte o nadkrokevní tepelné izolaci. Tato produktová řada je označena názvem BramacTherm a jsou v ní zahrnuty tři produkty. Pro rekonstrukce střech se hodí zejména BramacTherm Kompakt a BramacTherm Pro, který je rovněž vhodný i pro novostavby. Třetí typ - BramacTherm Top - se používá u novostaveb.

Kvalita produktů a služeb je zaručena

Bramac standardně nabízí 30letou záruku na střešní tašky, dle vybraných produktů můžete získat 10 – 15tiletou záruku. Pokud se rozhodnete pro vysokou kvalitu, bude cena o něco vyšší, ale získáte záruku 15 let na celý střešní systém. Je tedy na zákazníkovi, jaké produkty si z nabídky vybere a jak dlouho si bude užívat klidu a jistoty.

Střecha „nanečisto“

Pokud si v případě rekonstrukce střechy nejste jisti, zda se bude zvolený model střešní tašky k celkovému rázu domu nebo barvě fasády hodit, můžete si střechu vyzkoušet „nanečisto“ na stránkách firmy Bramac. Služba „virtuální dům“ nabízí tři typové domy, na kterých můžete kombinovat barvy fasády se všemi modely a barvami střešních tašek, druhou možností je využití služby, ve které připravíme konkrétní návrh přímo pro váš dům.