Přemýšlíte o lehké krytině, která je elegantní, ale přitom má stejnou životnost jako robustní těžké betonové tašky? Mimořádně pevná vláknocementová krytina Česká šablona Horal tyto podmínky přesně splňuje.

Vláknocementová krytina Horal byla vyvinuta do náročných klimatických podmínek a horských oblastí nad 600 m. n m. Prvotní vývoj a předpoklady technologů potvrdil čas. Díky vysoké odolnosti povrchu a výborným mechanickým vlastnostem je Horal mezi zákazníky vyhledávaným produktem.

Třikrát lehčí než betonové a pálené krytiny!

Chystáte se rekonstruovat střechu a máte obavy z nadměrného zatížení krovů? Řešením je krytina Česká šablona Horal, která i přes svoji tloušťku 5,2 mm, což je nejsilnější a nejpevnější vláknocementová krytina na trhu, váží pouhých 17 kg/m². Jen pro porovnání, betonové nebo pálené krytiny váží 45 – 70 kg/m², a pro léty „unavený“ krov tak nejsou vůbec vhodné.

Z nízké hmotnosti střešní krytiny vyplývá i snadná manipulace při přepravě a pokládce. Navíc při optimálním návrhu krovu od projektanta lze na dřevu ušetřit desetitisíce.

Základní informace o krytině Horal

Vyrábí se v odstínu havraní černé barvy v hladkém provedení Betternit o rozměrech 400 x 400 mm a tl. 5,2 mm. Je vhodná pro použití od sklonu střechy 30°.

Společnost Cembrit, výrobce střešní krytiny Česká šablona Horal, vám poskytuje maximální servis. Kontaktujte nás na níže uvedených odkazech. Bezplatně za vámi přijedeme, dovezeme nebo zašleme vzorky a montážní návody, poradíme s výběrem a všemi technickými informacemi kolem celé skladby střechy. Provádíme také kalkulace zdarma. Spojte se s naším technikem a domluvte se na kalkulaci střešní krytiny Cembrit.

Kontaktní osobu dle vašeho bydliště naleznete na www.cembrit.cz/obchodni-zastupci/.

Více informací o krytinách Cembrit naleznete na:

www.cembrit.cz/strechy

cembrit@info.cz

zelená linka: 800 162 489