Maltové a omítkové směsi významně ucelily nabídku hodonínské společnosti KM Beta, největšího českého výrobce betonové střešní krytiny, vápenopískového a páleného zdiva a keramických stropních systémů. Značka PROFIMIX zastřešuje kvalitní cementové potěry, lepicí a stěrkovací hmoty, zdicí malty, dále jádrové a štukové omítky a tepelně-izolační malty a omítky. Nabídku doplňuje křemičitý písek určený pro stavební účely jako plnivo maltových a betonových směsí, podsypový materiál, materiál pro plnění spár zámkových dlažeb a pro rekreační účely na hřiště, pískoviště apod.

Kam se hodí

Cementové potěry PROFIMIX se uplatní při přípravě betonových potěrů pro realizaci podlahových konstrukcí a výrobě betonových dílců (dlaždic, tvárnic). Pro lepení obkladů a dlažeb se hodí lepidla PROFIMIX, lepicí a stěrkovací hmoty najdou využití především při realizaci zateplení pro lepení a stěrkování tepelně-izolačních desek v kontaktních zateplovacích systémech. Pro zdění obvodového, nosného a výplňového zdiva a příček jsou určeny zdicí malty PROFIMIX. Dle konkrétního výrobku jsou vhodné pro tenkovrstvé nebo klasické zdění a různé typy zdiva, od plných i lehčených cihelných prvků, přes betonové bloky, pórobeton, vápenopískové zdivo, až po zdění a spárování lícového zdiva z keramických prvků.

Jádrové omítky PROFIMIX se hodí pro omítání zdiva různých typů a štukové omítky PROFIMIX pro povrchovou úpravu jádrových omítek, betonových a jiných podkladů. Tepelně-izolační zdicí malta PROFIMIX je určena především pro zdění s cihelným zdivem typu THERM a dalšími lehčenými materiály (Liapor, pórobeton apod.). Pro ruční omítání těchto materiálů použijte tepelně-izolační omítku PROFIMIX. Podrobný přehled výrobků PROFIMIX najdete na www.kmb-profimix.cz.

PROFIMIX prodlouží stavební sezonu až o měsíc!

Aktuální novinkou jsou cementové potěry, zdicí malty a tepelně-izolační malta se zimní úpravou. Ta umožňuje tvrdnutí směsí i za nízkých teplot, až do teploty -5 °C. Díky tomu lze stavební sezonu prodloužit až o celý měsíc. Podmínkou je dodržení několika zásad. Jejich přehled najdete na www.kmb-profimix.cz.

Zaváděcí ceny, lepidlo zdarma ke zdivu

Na výrobky PROFIMIX nyní platí výhodné zaváděcí ceny. Lepidlo této značky v odpovídajícím množství navíc získáte zcela zdarma při objednávce broušeného páleného zdiva PROFIBLOK a vápenopískových prvků SENDWIX!

Nabídka výrobků PROFIMIX úzce navazuje na stávající sortiment společnosti KM Beta. Lepidla a malty PROFIMIX tvoří systém se zdicími prvky (pálené zdivo PROFIBLOK, vápenopískové zdivo SENDWIX), tradiční komoditou značky KM BETA je betonová střešní krytina. Všechny stavební materiály KM BETA lze výhodně zakoupit na e-shopu shop.kmbeta.cz. Nabídka značky PROFIMIX, stejně jako dalších materiálů, zahrnuje jedinečný servis společnosti KM Beta, a to jednak technické poradenství a jednak bezplatný servis v podobě výpočtu spotřeby materiálu.

Více o materiálech KM BETA na www.kmbeta.cz.