HK-Lasur

V průběhu mnoha let, kdy je značka Remmers na trhu, se stala tato tenkovrstvá, impregnační lazura jedním z nejoblíbenějších produktů spotřebitelů. Spolehlivě ochrání zejména ploty, obklady domů, zahradní nábytek, dřevěné domky na nářadí, altány, pergoly apod. Vzhledem ke svému složení, kdy obsahuje kombinaci impregnačních látek a zároveň chrání proti vodě a UV záření, se stala HK-Lasur vyhledávanou lazurou typu 2v1. V letošním roce se dostává na trh v inovované podobě, která přináší ještě vyšší užitné vlastnosti, kterých je dosaženo hlavně použitím nového pojiva „High Solid“.

HK-Lasur – Grey Protect

V poslední době hledá určitá část spotřebitelů barevné řešení dřevěných prvků svých staveb, které by je odlišovalo od souseda. V současné době jsou trendem odstíny imitující přirozeně zestárlé dřevo, nicméně dřevo ochráněné proti všem nepříznivým vlivům.

Sem patří ta zmínka o vzhledu chatrče z pohádky o Mrazíkovi. Remmers přichází na trh s odstínovou řadou HK-Lasur Grey Protect. Tento produkt nabízí paletu 10 odstínů přirozené šedé patiny, přičemž je možné pohrát si s barevným řešením vaší dřevostavby systémem „tón v tónu“.

Gartenholz-Öle

Oleje nové generace na zahradní nábytek a dřevěné terasy s trojnásobnou délkou životnosti oproti standardním olejům. Tento ochranný a dekorační prostředek je vhodný na veškerý zahradní nábytek a venkovní terasy z exotických dřevin jako Teak, Bankirai, Douglaska, Iroko, Massaranduba, také na Thermowood, ale i jehličnaté dřeviny typu modřín, smrk, borovice, jedle apod. V případě použití na jehličnaté dřevo je nutné nejprve použít vhodnou impregnaci - Holzschutz-Grund. Všechny oleje jsou rychleschnoucí, to znamená, že celý pracovní proces zvládnete během jednoho dne. Universal-Öl je bezbarvý a univerzální na všechny typy dřevin a lze ho použít pro venkovní prostředí vzhledem k použitým UV blokům a stabilizátorům ligninu. Je nutné ale počítat s jedním nátěrem navíc a kratším renovačním intervalem.

Wohnraum Lasur

Matná emulze složená z přírodních olejů a včelího vosku, její použití je velice široké v interiéru, od nábytku, dveří a obložení až po možnost použití třeba i na podlahy v kombinaci s již známými výrobky, jako je Hartwachs-Öl nebo Treppen+Parkett Lack. Kromě bezbarvé varianty je v nabídce škála 7 nádherných odstínů jako toskánská nebo antická šedá, mocca, třešeň, hruška, dub nebo stále více populární bílá. Nanáší se štětcem, popřípadě lněným plátnem v jedné až dvou velice tenkých vrstvách. Konečný vzhled dřeva je matný tak, jak dřevo skutečně vypadá. Použitím tohoto „tekutého vosku“ se kresba dřeva zvýrazní a v kombinaci s některým z nabízených odstínů dosáhnete jedinečného výsledku.

Více informací o ochraně dřeva získáte na www.remmers.cz.