Developerský projekt Vilapark Jesenice odráží aktuální trendy v oblasti bydlení a využívá ty nejmodernější materiály. Právě proto zvolil developer cihlu plněnou minerální vatou POROTHERM 36,5 T Profi. Ta zajistí nižší náklady na vytápění. Unikátní projekt 18 luxusních rodinných domů a vilek zajišťuje obyvatelům pohodové a kvalitní bydlení v nízkoenergetickém standardu. K dispozici jsou tři typy rodinných domů, které jsou navrženy tak, aby dokonale korespondovaly s pozemkem a aby svým obyvatelům zaručovaly naprosté soukromí.

POROTHERM T Profi spojuje výhody keramiky a minerální vaty

Cihly POROTHERM T Profi, jež jsou k dispozici v šířkách 36,5 cm a 42,5 cm, představují symbiózu přírodního stavebního materiálu s osvědčenou izolační hmotou. Spojením těchto dvou materiálů získá zdivo vynikající, dlouhodobě stabilní tepelně-izolační parametry.

Cihly jsou určeny pro výstavbu nízkoenergetických a pasivních domů, pro jednovrstvé obvodové zdivo s vysokou tepelnou izolací bez potřeby dalšího zateplení fasády. V zimě brání cihla rychlému vychladnutí domu, a v horku naopak zabraňuje přehřátí. Zdivo přitom umožňuje prostup vodních par, takže vytváří předpoklady pro vznik zdravého a příjemného bydlení. Zdivo už není nutné dále dodatečně zateplovat, sníží se tak náklady na stavbu, vytápění a údržbu domu.

Na technické informace zdicího profilu POROTHERM T Profi 36,5 se můžete podívat v tomto produktovém listu. Připravili jsme pro vás také konkrétní projekty RD z těchto tepelně izolačních stavebních prvků. V případě zájmu jsou vám také k dispozici naši technici na tel. čísle 844 111 123 v době od 7:30 do 16:00.

Více informací najdete na www.vilaparkjesenice.cz a www.porotherm.cz.