Nespornou výhodou tohoto řešení je, že dodávka domu je kompletní od jednoho dodavatele. Pořízení nového bydlení je tak jednodušší a za celou stavbu ručí jedna firma...

  • Máte na výběr z 20 typových domů s možností individuálních úprav.
  • Projekt domu získáte zdarma!
  • Základní materiál pro výrobu jednotlivých dílců, kvalitní keramický lehký beton, zajistí příjemné klima v domě – v létě chladí, v zimě drží teplo.
  • Díky skvělým izolačním vlastnostem materiálu mohou mít stěny menší tloušťku, a vy tak získáte více prostoru v domě - jeden pokoj navíc.
  • Díky minimu mokrých procesů se můžete nastěhovat ihned po dokončení. Stavba bude suchá bez dodatečných komplikací oproti klasickému zděnému postupu, kdy musí správně vyschnout a vymrznout.
  • Pevné ceny, žádné vícenáklady! Od počátku znáte přesné náklady. Nemůže se stát, že dům bude stát více, než jste si na počátku výběru mysleli. Vyberete si tak dům podle svých finančních možností a požadavků rodiny.

Více o Domech jedním tahem >>

Možnosti pro stavbu svépomocí

Pokud si přeci jen chcete některé práce zajistit svépomocí, připravíme s vámi rozpočet v individuálním rozsahu, tzv. dům k dokončení ve fázi hrubé stavby nebo uzavřené hrubé stavby. Zbytek si můžete zrealizovat sami dle vašich časových a finančních možností. I v těchto fázích výstavby přináší Dům jedním tahem zásadní výhody:

  • Díky přípravě drážek a prostupů v dílcích pro rozvody topení, vody a kanalizace už ve výrobě ušetříte další náklady na dokončení. Dílce mají zabudované rozvody pro elektřinu, včetně krabiček. Stačí pouze protáhnout kabely.
  • Dílce jsou z výroby hladké a pro konečnou úpravu stačí pouze štuk. Ušetříte tak za omítky.

Hrubá stavba

Celá realizace hrubé stavby, montáž velkoplošných dílců na připravenou základovou desku, probíhá do 5 dnů. Základovou desku si můžete připravit sami nebo její realizaci nechat na nás. Na stavbě bude čisto, žádné dodatečné sekání instalací, řezání drážek, broušení a uklízení – vše bude již připraveno z výroby. Pokud byste však nakonec potřebovali dělat dodatečné úpravy, není to problém. Velkoplošné dílce jsou snadno opracovatelné.

Uzavřená hrubá stavba

Touto formou dodávky provede firma Dům jedním tahem do 2 měsíců kompletně nejnáročnější část výstavby. Po realizaci základové desky proběhne rychlá a přesná montáž velkoplošných dílců. Následuje montáž krovu, pokládka střešní krytiny s okapovým systémem Bramac (30 let záruka na střešní tašky, 15 let záruka na kompletní střešní systém). Po osazení oken a vchodových dveří vám bude předán klíč k uzavřenému domu pro dokončení stavby. K finálnímu dokončení domu pak zbývají již méně náročné řemeslnické práce. Více o postupu stavby Domu jedním tahem >>

Všechny další informace o Dům jedním tahem najdete na www.dumjednimtahem.cz.