Výhod tohoto druhu krytin je hned několik: nízká hmotnost a tedy ušetřené náklady za masivní krovy, snadná montáž a také kvalitní povrchové úpravy, které těmto krytinám dávají záruku až 50 let. Co by tedy měl dodavatel takových krytin nabízet?

1. Kompletní systém

Pokud chcete ušetřit čas i peníze, využijte výrobce střešních krytin, kteří nabízejí také kompletní příslušenství, které se dodává ve stejných barevných odstínech a kvalitě jako samotná krytina.

2. Odborný servis

Součástí nabídky by měla být také cenová kalkulace zdarma, zaměření vaší střechy a zajištění kladečských plánů střechy.

3. Dopravu zdarma

Některé modely ocelových střešních krytin se dají dovézt malou dodávkou, u ostatních požadujte bezplatné dovezení a složení pomocí hydraulické ruky, proškoleným řidičem. Vykládka je tak rychlá a bezpečná.

4. Profesionální montáž

Montáž tohoto druhu krytiny je snadná. Pokud si ovšem na položení krytiny netroufáte, nechte si doporučit odborně proškolenou realizační firmu a detailně zpracované montážní návody.

5. Jedinečnou střechu bez starostí

A pak už nezbývá nic jiného, než si užívat novou střechu, která má nulovou nasákavost, vysokou životnost a je odolná vůči mechanickému poškození, korozi a UV záření.

Výše zmíněné požadavky splňuje společnost Ruukki - www.ruukkistrechy.cz. Pokud se rozhodnete pro její nabídku, zvolíte si jednodušší život s dokonale odolnou střechou. Nabízena je totiž výjimečná garance kvality – pravá finská ocel a unikátní Ruukki know-how Vám garantují záruku až 50 let. Společnost Ruukki navíc udělá vše za Vás, Vy si jen musíte vybrat konkrétní typ střešní krytiny, což je teď ještě snazší díky vizualizačnímu nástroji - http://www.ruukkistrechy.cz/Navrhnete-si-strechu-snu.