Na e-shopu KM BETA výhodně pořídíte střešní krytinu a doplňky, zdicí systém SENDWIX pro vysokou úsporu energií za vytápění, tradiční cihelný systém PROFIBLOK a nejnověji i široký sortiment maltových a omítkových směsí. Internetový obchod KM BETA představuje maximální komfort při nákupu - od výpočtu potřebných prvků krytiny a zdiva či objemu malt a omítek až po objednání dodávky či montáže.

V případě, že zákazník neví, jaké konkrétní výrobky si má objednat, stačí využít zákaznických služeb KM BETA. Firma totiž připravila pro své obchodní partnery, prodejny stavebnin, realizační firmy, projektanty i běžné spotřebitele kompletní nabídku bezplatných kalkulací a programů na všechny materiály, které vyrábí, od střešní krytiny, přes vápenopískové a pálené zdivo, keramické stropní konstrukce, až po suché maltové směsi. Snadno a rychle tak lze zjistit potřebu materiálu i náklady, navíc s aktuální slevou.

Programy zaměřené na střechu

Orientační výpočet střechy lze provést během pár minutek díky jednoduchému programu, umístěnému na stránkách KM BETA, konkrétně zde. Jeho výhodou je rychlost a jednoduchost, proto je určen především budoucím investorům a laikům. Všichni, kdo si v tomto jednoduchém programu spočítají střechu a uvedou své kontaktní údaje, mohou vyhrát mobilní telefon NOKIA. Pro přesný výpočet střešních prvků lze využít nový moderní program KM BETA KALKULÁTOR. Kalkulátor, vhodný především pro profesionály, podrobně spočítá, kolik materiálu bude třeba na realizaci střechy a kolik peněz bude celá střecha stát. Zejména pokrývači a projektanti ocení širokou variabilitu programu, díky které mohou výpočet upravovat na míru investorovi. KM BETA KALKULÁTOR je k dispozici zdarma ke stažení na webu www.kmbeta.cz (přesněji zde) nebo na instalačním CD, které lze získat od regionálních manažerů KM BETA.

Pro získání přesného výpočtu potřeby střešních nebo zdicích prvků, keramických stropů či maltových a omítkových směsí stačí zaslat výkresovou dokumentaci e-mailem na adresu: kmbeta@kmbeta.cz nebo poštou na: KM Beta, a. s., Obchodní oddělení, 696 81 Bzenec – Přívoz. Zákazník získá zpět zcela zdarma přehled potřebných prvků i jejich cenu, navíc se započtením aktuálních slev a akčních nabídek. Přehled prvků pak lze jednoduše použít jako nákupní seznam na e-shopu KM BETA.

Objednávka prostřednictvím internetového obchodu KM BETA je velice jednoduchá a rychlá. Dodávku materiálu za cenu sjednanou na e-shopu zajistí nejbližší smluvní prodejce KM BETA.

Střecha KM BETA téměř o třetinu levněji

Díky aktuální akci lze pořídit střešní krytinu KM BETA výhodně nejen přes internet. S mimořádnou slevou 30 % lze nyní pořídit střechu KM BETA u všech obchodních partnerů, především v prodejnách stavebnin. Slevu na kvalitní českou střešní krytinu KM BETA může uplatnit každý, kdo během platnosti akce objedná libovolné množství této krytiny. Akce se vztahuje na základní tašky KMB BETA nebo KMB HODONKA s povrchovou úpravou.

Jediný výrobce pro celou hrubou stavbu

KM BETA v současné době zastřešuje čtyři oblasti, které kompletně pokrývají hrubou stavbu včetně střechy a omítek – spolehlivý střešní systém, zdicí systém SENDWIX pro vysokou úsporu energií za vytápění, tradiční cihelný systém PROFIBLOK a nejnověji i široký sortiment maltových a omítkových směsí.

Malty a omítky PROFIMIX vyrábí nedávno dokončený závod v Bzenci na Hodonínsku, největší ryze česká maltárna u nás. Kromě malt a omítek značka zastřešuje také kvalitní cementové potěry a lepicí a stěrkovací hmoty. Poslední novinkou jsou materiály se zimní úpravou, díky nimž lze stavební sezonu prodloužit až o celý měsíc. Na výrobky PROFIMIX nyní platí výhodné zaváděcí ceny. Lepidlo PROFIMIX získáte zcela zdarma při objednávce broušeného zdiva PROFIBLOK nebo vápenopískových prvků SENDWIX.

Vybírejte ze dvou typů zdiva

Kompletní cihelný zdicí systém PROFIBLOK pro obvodové i příčkové zdivo vyrábí cihelna v Hodoníně, závod s více než stopadesátiletou tradicí. Nabídku doplňují variabilní keramické stropy.

Moderní dvouvrstvý zdicí systém SENDWIX se základem v podobě vápenopískových zdicích prvků byl přímo navržen pro stavbu tepelně-úsporných, nízkoenergetických a pasivních domů. Vápenopískové zdivo představuje stále oblíbenější stavební materiál. Důvodem je optimální kombinace vysoké objemové hmotnosti, mimořádné pevnosti a vynikajících tepelně a zvukově izolačních vlastností. Systém nabízí až 64 různých řešení!

Spolehlivá střecha

Betonová střešní krytina je tradiční komoditou značky KM BETA. Vybírat lze ze dvou atraktivních tvarů, sedmi barevných odstínů a čtyř variant povrchové úpravy. Kromě krytiny zahrnuje systém také více než 50 doplňkových výrobků a široký sortiment okrasných střešních prvků.

Více na www.kmbeta.cz nebo bezplatné infolince 800 150 200.