Výčtem kvalitních oken a vchodových dveří však naše nabídka není vyčerpána, navštivte nás proto a prohlédněte si plný výčet poskytovaných služeb. Již nyní vám nicméně garantujeme zajímavé pořizovací ceny a léta zkušeností v oboru.

Co se týče plastových oken a vchodových dveří, výhod je hned několik. Zmiňme alespoň odolnost proti povětrnostním podmínkám nebo nižší pořizovací cenu. Navíc je nutné dodat, že nová plastová okna disponují perfektními izolačními vlastnostmi. To znamená, že v zimě ušetříte za topení, v létě zase za klimatizaci a potěší jistě i ochrana proti hluku z ulice. Kvalitní plastová okna a vchodové dveře vám mohou vydržet až 50 let, a to při snadné údržbě.

Na druhou stranu je pravdou, že vzhledu dřevěných oken se jen tak něco nevyrovná. Dřevo je navíc ekologickým materiálem a v průběhu let nemění své vlastnosti. Také dřevěná okna přitom zaujmou výtečnými izolačními vlastnostmi. Nevýhodou dřevěných oken je sice vyšší pořizovací cena, nicméně s životností až do několika set let to zase tak velkou roli nehraje. O dřevěná okna se budete muset více starat, za odměnu však budete mít esteticky více než zajímavý exteriér i interiér.

Rovněž hliníková okna a vchodové dveře skýtají mnoho „plusů“, tedy například vysokou odolnost proti větru nebo výtečné izolační vlastnosti. Záleží tedy spíše na vašich preferencích, případně na typu či umístění stavby. Proto se na nás bez obav obraťte o radu. Oknoplastik.cz navíc prodává rovněž okenní doplňky a mohla by vás zajímat také naše stavební činnost. Pokud nás navštívíte, můžete si také nezávazně a zdarma udělat kalkulaci výsledné ceny!