Právě mezi nimi je letos nejvíce novinek. Kromě tradičních menších domů s užitnou plochou od 73 m² a dispozicí 3+1 se nyní pozornost projektantů firmy ELK zaměřila na domy střední a větší velikosti. Mezi novinkami tak najdete architektonicky velmi zdařilé bungalovy ELK s užitnou plochou 120 m², 132 m² a 147 m². Všechny novinky je možné realizovat s valbovou i pultovou střechou, v rámci právě probíhající akce vám navíc ELK nabízí vyřízení stavebního povolení zdarma. Nejmenší z novinek nabízí velkoryse pojatý prostor s velkým obytným pokojem a kuchyní, doplněným o dvě velké ložnice. V domě ELK 132 pak objevíte o jeden pokoj navíc. Největší z bungalovů ELK dokáže na ploše 147 m² poskytnout dokonalé zázemí pro celou rodinu, nechybí ani prostory pro zimní zahradu.

Mezi dvoupodlažními domy jsou lákadlem domy řady Living. Každý nízkoenergetický dům ELK Living je nabízen s 5 různými formami střech, a tedy v pěti různých architektonických stylech. Pro zájemce o nové bydlení jsou v katalogu připraveny domy s užitnou plochou od 100 do 151 m². Cenově atraktivní dům ELK Living 100 v provedení 4+kk stojí v realizaci na klíč 2,7 mil. Kč (vč. DPH). V této ceně dostane investor kompletně vybavený dům s podlahovou plochou 100 m² včetně centrálního teplovodního vytápění s plynovým kondenzačním kotlem.

S každým novým domem ELK je již tradičně spojena kvalita a prvotřídní servis obchodních zástupců a při realizaci pak montážních týmů. Svědčí o tom i reakce zákazníků, ostatně přesvědčte se sami, jak výstavbu hodnotí lidé, kteří již v domě ELK bydlí a výstavbu svého domu na vlastní kůži zažili. Preciznost, profesionální přístup, zodpovědnost, zaujetí, vstřícnost a ochota jsou standardem, který však nikdy nezevšední.