Zkrátka dokonale slouží tam, kde je potřeba udržet vysokou bezpečnost a zabránit vstupu nepovolaným osobám. Díky tomu, že jsou ploty vyrobeny z těžkých svařovaných sítí o výšce až 2430 mm, poskytují spolehlivou ochranu proti vnějším nežádoucím vlivům.

Navíc je možné systémy Nylofor doplnit ostny či hroty v horní i dolní části plotu, čímž se bezpečnost několikanásobně zvýší. Důležitým doplňkem k plotu jsou také kvalitní sloupky. Čtyřhranné sloupky Nylofor s dokonalou technologií povrchové úpravy zajistí plotu stoprocentní stabilitu.

Ploty a oplocení Nylofor se dodávají ve specifikacích 2D/2D Super, 3D, 3D Pro, 3D Super nebo F. Pokud si nebudete vědět rady nebo nemáte představu o tom, jaký typ by byl pro vás nejvhodnější, obraťte se na naše odborníky, kteří vám poskytnou komplexní řešení přímo na míru.

Křídlové brány Nylofor

Samozřejmostí je také možnost využití kvalitních křídlových bran, které jsou pro kombinování s panely Nylofor perfektní. Tyto brány jsou dostupné jak v jednoduché, tak dvojité verzi a v různých barevných provedeních. Nespornou výhodou těchto bran je pevná konstrukce, rychlá instalace, vysoce kvalitní potah a plně nastavitelné panty.

Využití systému Nylofor

Tento flexibilní systém má široké možnosti uplatnění - lze jej využít jak k ochraně továren, veřejných budov, škol, rekreačních objektů či oblastí, parků, letišť apod., tak k ochraně soukromých pozemků. Díky tomu nachází tyto ploty uplatnění po celém světě. Například na známém italském stadionu Pro Vercelli tvoří plotové dílce Nylofor bariéru ohraničující hřiště a ochraňují fotbalové hráče před fanoušky. Plotový systém Nylofor F chrání také jedno z největších přepravních center ve španělské Valencii.