Canaba představila Classic již v roce 1991 a hned v prvním ročníku soutěže Dům roku 1994 získal prvenství. Jeho třetí generace slavila absolutní vítězství v roce 2013. Nyní přichází Canaba s revoluční inovací Classicu a představuje již jeho čtvrtou generaci. A tento nejprodávanější dům na trhu představuje hned ve dvou variantách. Nové klasické provedení Classicu si zachovává tradiční nadčasovou tvář, ovšem převratná je jeho architektonicky originální moderní alternativa.

Kouzlo s prostorem

Při pohledu zvenčí oceníte kompaktní rozměry Classicu (zastavěná plocha činí 98 m²), díky kterým lze dům umístit i na menší parcelu. Uvnitř však obě varianty provedení poskytují ohromné množství vnitřního prostoru i pro opravdu velkou rodinu, a to díky své unikátní konstrukci. Nadstandardní vnitřní prostor (160 m² užitné plochy v dispozici 5+1) začnete vnímat spolu s praktičností dispozic, jakmile vstoupíte dovnitř. Žádná hluchá místa, žádný zbytečný prostor, každý centimetr plochy je důkladně promyšlen a beze zbytku využit. Nová moderní alternativa Classicu pak posouvá rozměr pojmu rodinného bydlení ještě o stupínek výše. Plnohodnotná výška místností v druhém patře přináší nejen více prostoru, ale i možnost využít dům pro dvougenerační bydlení nebo podnikání.

Více místa a více variant za nižší cenu

Revoluční řešení nového Classicu nespočívá jen v jeho unikátní konstrukci, která umožňuje postavit dům v několika architektonických řešeních. Moderní technologie dovoluje realizovat dům také ve více dispozičních alternativách. Samozřejmostí je pak u obou provedení možnost individuálních řešení interiéru i exteriéru. Jako například provedení fasády, oken, instalace balkonu, zádveří, kryté terasy nebo garážového stání či několika druhů garáží apod., nejdůležitější však je, že se základní cena nové generace domu nezměnila. Naopak, přes rozsáhlou modernizaci bude Classic nabízen v provedení Na klíč za současnou cenu 2,79 mil. Kč (bez DPH). Co je však unikátní, cena bude pro obě architektonická řešení stejná. Ve standardním provedení navíc naleznete lepší vybavení a nové prvky, které jsou u konkurence za příplatek. Classic opět nabízí víc a za nižší cenu.

Stavějte rychle, bydlete zdravě a úsporně

Unikátní konstrukce domu přináší nejen nejlepší poměr ceny a užitné hodnoty, ale také umožňuje postavit dům velmi rychle. Hrubá stavba trvá jen čtyři dny a celý dům je připraven k nastěhování za pouhých 16 týdnů, a to bez ohledu na roční období. Než se nadějete, už se můžete stěhovat.

Sofistikovaná technologie je rovněž zárukou nejnižších nákladů na vytápění ze všech ekologických stavebních konstrukcí. Oproti zděným stavbám nebo tzv. dřevostavbám ušetříte díky nízkoenergetickému provozu až desetitisíce korun ročně. Vysoká kvalita výstavby i všech použitých komponentů šetří vaše peníze na léta dopředu. Při výstavbě jsou používány jen důkladně prověřené materiály, takže bydlení je nejen úsporné, ale i zdravé. A díky neomezené životnosti poskytuje CANABA i na nový Classic nadstandardní záruku 30 let.

Jistota a pohodlí na celý život

Tradice značky CANABA je vám zárukou, že svůj nový rodinný dům Classic pořídíte nejen výhodně, ale i bez jakýchkoliv starostí. Projektovou dokumentaci domu získáte zcela zdarma. CANABA za vás vyřídí stavební povolení a zajistí i financování stavby. Smluvní garance pevného termínu i pevné ceny jsou samozřejmostí. Termín stěhování si určíte sami a máte jistotu, že při výstavbě nezaplatíte ani o korunu více. Takové záruky vám nikdo jiný neposkytne. Stavět s CANABOU je zkrátka nejen výhodné, ale i bezpečné, snadné a příjemné. Objednejte si návštěvu vzorového domu na www.canaba.cz a prohlédněte si kvalitu CANABA na vlastní oči.