KM BETA je největším českým výrobcem stavebních materiálů (vápenopískového a páleného zdiva, betonové střešní krytiny a suchých maltových a omítkových směsí). Vyberte si z naší nabídky střešní krytiny, zdicích materiálů, malt, lepidel či omítkových směsí.

Od základů až po střechu

Z nabídky KM BETA si můžete vybrat materiál pro hrubou stavbu či střechu. Základ dvouvrstvého zdicího systému SENDWIX tvoří vápenopískové cihly pro vnější a vnitřní nosné zdivo (zeď s tloušťkou 240 mm nebo 175 mm). Vysoká objemová hmotnost vápenopískových prvků zaručuje vysokou pevnost cihel v tlaku a vynikající akumulační i akustické vlastnosti stěn již při menších tloušťkách (od již zmíněných 175 mm). Volbou vápenopískových zdicích materiálů lze díky tomu zvýšit užitnou plochu obytného prostoru asi o 10 %! Více na www.sendwix.cz.

Další variantou pro hrubou stavbu je pálený systém PROFIBLOK. Pro vnitřní a vnější zdivo lze využít širokou nabídku pálených prvků ve variantě broušené i nebroušené, a to jak pro nosné zdivo, tak i pro příčky. Celý systém zdicích prvků dotváří systémové překlady a snadné stropy KMB MIAKO a Hurdis.

Malty a omítky PROFIMIX

Pro zdění z vápenopískového nebo páleného zdiva, ale i jiných stavebních systémů, se uplatní malty a lepidla PROFIMIX. Informace o vhodných výrobcích při zdění na maltu, doporučené skladby jednotlivých variant, výpočet plochy i detaily o použitých materiálech najdete na www.kmb-profimix.cz.

Střešní krytina a doplňky

Součástí nabídky KM BETA je ucelený betonový systém střešní krytiny: KMB BETA a KMB HODONKA. Betonová krytina je dlouhodobě nejoblíbenější střešní krytinou v České republice. Střešní tašky KM BETA se vyrábějí v celkem sedmi barevných odstínech. Kvalitní povrchové úpravy jim zajišťují dlouhou životnost a barevnou stálost. Zákazník si může vybrat hned z několika možností a z více než 50 doplňkových výrobků, které profesionálně řeší technické detaily i těch nejnáročnějších konstrukcí. KM BETA nabízí největší škálu betonových střešních doplňků. I proto může KM Beta nabídnout zákazníkům na betonové doplňky záruku stejně dlouhou jako u základních střešních tašek, a to 30 let!

V klidu i z domova – a levně!

V e-shopu lze z pohodlí domova získat kompletní sortiment pro celý dům. Každému zájemci zdarma spočítáme potřebné množství materiálu, poradíme s nejvhodnější volbou sortimentu a pomůžeme také při nákupu. Takovou nabídku materiálů vám jiný výrobce nenabídne! Prodej se slevou až 40 % na www.shop.kmbeta.cz.