Dům jedním tahem, vyrobený z přírodního keramického betonu splňuje všechna výše uvedená kritéria.

Výhody unikátní stavební technologie

Jedná se o montované domy z prefabrikovaných dílců z keramického betonu. Montované stavby nabízí mnoho výhod. Doba výstavby se díky unikátní stavební technologii s minimem mokrých procesů zkrátí i o několik měsíců, čímž klesnou i další náklady spojené se stavbou. Domy jedním tahem mají samy o sobě skvělé izolační vlastnosti a s patřičným zateplením vykazují hodnoty jako domy nízkoenergetické. A díky přírodnímu materiálu získá majitel domu i celou řadu dalších výhod, které ocení při jeho užívání.

Video ze stavby Domu jedním tahem:

Oproti montovaným dřevostavbám mají Domy jedním tahem nepoměrně vyšší životnost a díky keramickému materiálu garantují příjemné vnitřní klima stejně jako cihlové domy. Technologie je již léty a stovkami zákazníků prověřená. Zahrnuje minimum mokrých procesů, takže do domu je možné se nastěhovat okamžitě po jeho dokončení. Promyšlená technologie skrývá také další vychytávky jako připravené drážky pro rozvody a instalace již z výroby, hladké stěny – není nutná omítka, jen stěrka apod.

O technologii Domů jedním tahem >>

Nabídka Domů jedním tahem

V nabídce DJT je k dispozici 26 typových montovaných rodinných domů s možností úprav podle přání zákazníka, které si může investor nechat postavit do fáze hrubé stavby, domu k dokončení, nebo domu na klíč. Ať se investor přikloní k jakékoliv z těchto variant, může si být jist, že se společností Dům jedním tahem jej čeká vstřícné a férové jednání.

  • Může navštívit probíhající stavby i již hotové domy a promluvit si s jejich majiteli.
  • Může nahlédnout do výroby Domů jedním tahem.
  • Může si vybrat z 26 typových projektů a nechat si některý upravit dle svých představ.
  • Dům jedním tahem garantuje, že nepřeplatíte ani korunu nad smluvenou cenu – žádné neodsouhlasené dodatečné vícenáklady.
  • Termíny jsou u DJT závazné – stavba bude k převzetí v termínu, jaký je před zahájením stavby určen ve smlouvě.

Pro více informací navštivte web www.dumjednimtahem.cz >>