Akční modely posuvných tašek – limitovaná nabídka

Akce na každou čtvrtou pálenou tašku TONDACH zdarma je tentokrát obzvláště výhodná. Nejen že je možné ji využít u prodejců po celé České republice, ale zákazníci mají navíc značný výběr. Akční jsou totiž hned tři oblíbené modely pálených tašek v celkem pěti variantách. Ve všech případech se jedná o vysoce kvalitní český a 100% přírodní produkt. Konkrétně se jedná o tyto modely:

  • Brněnka 14 – engoba červená, posuvná taška
  • Samba 11 – engoba červená, posuvná taška
  • Samba 11 – engoba černá, posuvná taška
  • Stodo 12 – engoba měděná, posuvná taška
  • Stodo 12 – engoba černá, posuvná taška

Proč je pálená taška nejčastěji volenou krytinou pro střechy ve střední Evropě?

Pravá pálená střešní taška je již po dlouhá léta na území střední Evropy nejoblíbenější střešní krytinou a je zcela zřejmé, proč tomu tak je. Nejde zdaleka pouze o tradici a vědomí, že pálený materiál používali už naši předkové dávno v historii, což nelze rozporovat. Zcela přírodní pálená střešní krytina je však zároveň také vysoce odolná, a to nejen co se týče například mrazuvzdornosti, ale také v oblasti barevné stálosti. Dalším obrovským pozitivem v očích uživatelů je možnost vybrat si z velkého množství kombinací modelů, povrchových úprav a následně také barevných provedení. Tento fakt umožňuje využití pravé pálené střešní tašky TONDACH prakticky na jakémkoli typu stavby – od historických budov, venkovských stavení přes klasické rodinné domy stavěné v druhé polovině dvacátého století až po moderní novostavby bytových domů. Pálené střešní tašky skvěle doplňují střechy na vesnicích i v centrech metropolí.

Laboratorní testy zaručují vysokou kvalitu pálené tašky

Tradiční pálená taška je pro svou odolnost všeobecně známá. Bez problémů odolává velké nepřízni počasí, agresivním kyselým dešťům nebo také UV záření. Mimo jiné jsou však jednotlivé šarže krytiny pravidelně a pečlivě testovány v laboratořích TONDACH, a to například tak, že jsou podrobovány určitému počtu zmrazovacích cyklů. Tím výrobce imituje přirozené zmrazovací a rozmrazovací pochody, kterými jsou pak běžně tašky na střechách vystavovány.

Novinka – glazura Amadeus černá u dvou oblíbených modelů

Pálená střešní taška je sice tradičním produktem, neznamená to však, že by výrobce TONDACH v průběhu času nepřicházel s inovacemi – například ve formě nových modelů nebo povrchových úprav. Jednou z posledních novinek usnadňující uživatelům výběr té nejvhodnější podoby krytiny právě pro jejich střechu je elegantní glazura Amadeus v černé barvě. Ta je aktuálně vyráběna u dvou modelů posuvných tašek – Figaro 11 a Stodo 12. Tato forma povrchové úpravy tašku nejen zušlechťuje, ale dodává jí také vysoce elegantní design.

Více podrobností o pálených střešních taškách TONDACH včetně jejich technických parametrů najdete na webových stránkách www.tondach.cz. Jarní akce pro vybrané modely pálených střešních tašek u prodejců trvá od 18. dubna do 20. května 2016.