Taška KMB ROTA je nejnovějším přírůstkem do portfolia společnosti, který zcela naplňuje požadavky současných architektonických trendů. Stejně jako další produkty KM Beta je nová taška vyráběna osvědčenými technologiemi z ryze českých materiálů a dosahuje prvotřídní kvality, která je zárukou její dlouhé životnosti.

„Taška KMB ROTA je určena pro krytí šikmých střech se sklonem od 15 do 90° a její použití není omezeno nadmořskou výškou. Vyznačuje se hladkým povrchem a speciální úprava jí pomáhá lépe odolávat povětrnostním vlivům. Taška se vyrábí pouze v černé barvě v lesklém provedení - Briliant. Díky svému tvaru se hodí pro moderní stavby s hladkou jednoduchou linií,“ popisuje obchodní ředitel KM Beta Jiří Foltýn.

Důmyslné profilování rubové strany tašky zajišťuje vysokou pevnost i při prodlouženém, plochém tvaru krytiny. Toto řešení současně umožňuje rychlejší pokládku, na jeden metr čtvereční střechy je potřeba jen osm kusů tašky KMB ROTA. Výsledkem využití novinky je též vyšší těsnost střechy díky menšímu počtu spár a nižší hmotnost na metr čtvereční. Standardem k základní tašce je celá řada doplňků k řešení různých funkčních a prostupových požadavků.

Střešní systém společnosti KM Beta zahrnuje vedle tašek více než 50 doplňkových výrobků, které profesionálně řeší technické detaily i těch nejnáročnějších konstrukcí. Jako jediný výrobce v ČR nabízí betonové střešní doplňky. Oproti dosud používaným plastovým variantám mají totiž spoustu předností, především podstatně delší životnost. Zatímco životnost betonových doplňků činí až sto let, životnost plastových doplňků je jen přibližně třetinová.

S taškou KMB ROTA i celým střešním systémem se můžete seznámit na www.kmbeta.cz.

  • KM Beta, a. s.
  • Dolní Valy 3739/4
  • 695 01 Hodonín
  • infolinka: 800 150 200
  • e-mail: kmbeta@kmbeta.cz
  • web: www.kmbeta.cz