Pokud je zastřešení uzavřené, může sloužit jako zimní zahrada, která ochrání vás i vaši terasu před deštěm, chladem i sněhem. Když se rtuť teploměru vyšplhá na příznivější hodnoty, není nic jednoduššího než buď část, nebo rovnou celé zastřešení otevřít a nechat na terasu svítit slunce a proudit čerstvý vzduch. Ze zimní zahrady tak máte rázem otevřený prostor, na kterém se můžete slunit jako na běžné terase.

Posuvné zastřešení terasy CORSO vyrábí a instaluje společnost ALUKOV, a to vždy na míru, aby perfektně sedělo k domu, terase i zahradě, a aby se vyhnula problémům způsobeným nerovnostmi domu. Níže přinášíme několik tipů na využití terasy se zastřešením CORSO:

Venkovní fitness a SPA

Umístěte si na terasu rotoped, běžící pás nebo podložku na jógu a zacvičte si v pohodlí domova. Vaše terasa se může s posuvným zastřešením CORSO proměnit v soukromé fitness nebo SPA, se kterým si v létě vychutnáte čerstvý vzduch ze zahrady a v zimě získáte plnohodnotnou místnost. Sluneční paprsky díky skleníkovému efektu příjemně ohřejí prostor pod zastřešením, takže se nemusíte bát, že by vám při cvičení byla zima. Pro více soukromí můžete navíc zatáhnout střešní i okenní stínicí systém.

Romantika v zimní zahradě

Oslavte se svým partnerem nebo partnerkou životní jubileum na terase. Zatáhněte zastřešení terasy včetně zabudovaného stínění, aby vás nikdo nerušil, zapalte svíčky, pusťte romantickou hudbu a otevřete láhev dobrého vína. Běžnou terasu tak proměníte ve chvilce v útulnou „restauraci“, kterou budete mít jenom pro sebe. Stejně jednoduše se dá terasa proměnit i na soukromý kinosál.

Kuchyňka na terase

Uspořádejte rodině nebo přátelům nezapomenutelnou oslavu na čerstvém vzduchu - přestěhujte své kuchyňské náčiní na terasu. Před případným deštěm i silným větrem vás ochrání posuvné zastřešení CORSO, které v případě potřeby lehkým pohybem uzavřete. Díky zastřešení se zabudovanou moskytiérou se zbavíte i nepříjemného hmyzu a okolního prachu, snížíte doléhající hluk z okolí a zároveň nebudete během oslavy rušit sousedy.

Komplexní péče o zákazníka

Zastřešení teras CORSO vyrábí tradiční český výrobce ALUKOV v mnoha tvarových i barevných variantách. ALUKOV zajišťuje celý dodavatelský cyklus od výroby na míru až po instalaci a na své realizace poskytuje až 18měsíční poprodejní servis a až 15letou záruku na výplně. Zastřešení CORSO si můžete prohlédnout v showroomech ALUKOVu v Praze v Karlíně nebo v Orli u Chrudimi.