Cemix COLOR PLAN pochází z dílny společnosti LB Cemix, která se dlouhodobě řadí mezi přední české dodavatele fasádních systémů, omítek a barev.

Jedinečná online aplikace s názvem Cemix COLOR PLAN umožňuje všem zájemcům navrhovat barevné řešení fasády domu. Každý si může vyzkoušet roli architekta a vytvořit exteriér domu, o jakém snil.

Aplikace i pro úplné laiky

Aplikace je určená pro uživatele z řad profesionálů i naprostým laikům. Využijete ho, ať už se opravdu chystáte stavět, nebo rekonstruovat, nebo máte jen chuť trochu si zaexperimentovat a obléci svůj dům do nového kabátu. Fantazii se meze nekladou a na své si přijde opravdu každý. K dispozici je pestrá paleta barevných odstínů ze vzorníku Cemix Duhově krásný.

Návrh fasády ve třech krocích

K vytvoření vizualizace fasády je zapotřebí vyfotografovat stavbu a fotografii jednoduše nahrát do aplikace. Vybrané plochy fasády lze obarvit do 366 barevných odstínů vzorníku Cemix Duhově krásný a následně vybrat zobrazení dle požadovaného provedení omítky zatírané či rýhované.

S hotovým dílem se pak mohou uživatelé pochlubit přátelům na sociálních sítích, vytisknout ho či uložit na dobu až 3 měsíce. Prostým kliknutím se dá design nové fasády odeslat i jako poptávka na obchodně-technické poradce značky Cemix. Ti následně se zájemci proberou technické detaily vybraného řešení, popřípadě jeho kalkulaci.

Pomoc profesionálům

Odborné veřejnosti nabízí Cemix využívat nový software zcela zdarma a neomezeně. Obchodně-techničtí poradci Cemix poskytnou profesionálním uživatelům přístupová práva k administraci vlastní databáze projektů. Odborníci z řad projektantů, architektů či stavebních firem tak mohou následně vytvářet, spravovat i editovat návrhy svých klientů.

Aplikace Cemix COLOR PLAN je dostupná na webových stránkách www.navrh-fasady.cz.