Je to jeden z nejvýznamnějších dodavatelů montovaných domů na českém trhu, který k nabídce stávajících 25 úsporných typových domů nově přidal také 8 nových typových domů, které pro své zákazníky postaví i jako nízkoenergetické či pasivní. Základním materiálem pro výrobu Domů jedním tahem je keramický beton, díky němuž má výsledná stavba celou řadu předností.

Montované domy z keramického betonu

Keramický beton je skvělým materiálem pro stavbu energeticky úsporných staveb. Jeho hlavní složkou je lehké keramické kamenivo Liapor (keramzit), které betonu propůjčuje vlastnosti přírodního keramického materiálu - je pevný, trvanlivý, má výborné tepelně izolační vlastnosti a v domě vytváří příjemné klima v zimě i v létě. Přidáte-li k tomu ještě výhody stavebnicové technologie, vznikne ideální základ pro stavbu nízkoenergetických a pasivních domů...

Typový projekt zdarma

Osmička nových typových domů odpovídá na nejčastější požadavky zákazníků. V nabídce najdete klasické domy se sedlovou střechou i stavby modernějšího rázu. Fakt, že se jedná o domy typové, nebere zákazníkům možnost individuálních úprav. Úpravy dispozice, přístavbu garáže, či zrcadlové převrácení půdorysu pro vás zajistí projektanti DJT. Naopak výhodou typových projektů jsou vyřešené detaily a cena. Typový projekt totiž získáte od DJT při objednávce domu zcela ZDARMA!

Výhody technologie DJT

Domy z nového katalogu si od DJT můžete nechat postavit jako hrubou stavbu, dům k dokončení i dům na klíč. Výstavba je velmi rychlá. Hrubá stavba je hotová za 4 dny, dům k dokončení za 2 měsíce a dům k nastěhování do 6 měsíců. Díky minimu mokrých procesů lze dům obydlet ihned po dokončení domu. Technologie DJT má ale mnoho dalších výhod jako již z výroby připravené drážky pro rozvody a vytrubkování elektroinstalací včetně krabiček apod. Díky velkoplošným dílcům s minimem správně ošetřených spojů bude zajištěna dostatečná neprůvzdušnost obálky. A s patřičnou izolací a moderními technologiemi splní tyto domy snadno přísná kritéria na měrnou spotřebu tepla.

Video ze stavby DJT:

Služby k nezaplacení

O kvalitě svých montovaných domů přesvědčily Domy jedním tahem už stovky zákazníků. Stejně kvalitní jsou ovšem i zákaznické služby. Tým odborných poradců provádí zákazníky celým procesem od výběru vhodného typového projektu až po kolaudaci domu. U variant k dokončení získají zákazníci i podrobný návod k úspěšné dostavbě domu.

Oblíbenou službou je inženýring zahrnující projekt usazení domu na pozemek, vyřízení stavebního povolení a další služby. Zákazníkům, kteří si objednají stavbu “domu k dokončení”, navíc tuto službu DJT dotuje částkou 20.000 Kč.

Solidní partner pro stavbu

Zázemí velké renomované společnosti (Lias Vintířov, LSM, k. s.) přináší zákazníkům jistotu, že spolupráce bude probíhat bez problémů. Dům jedním tahem si zakládá na dodržování stanovených termínů. Nedočkáte se u nich ani žádných neodsouhlasených vícenákladů, které ve stavebnictví nebývají výjimkou. Cena stanovená ve smlouvě je platná a konečná!

Máte další otázky? Navštivte web www.dumjednimtahem.cz.