Co kdybyste měli doma naprosté soukromí, ale zároveň jste z domu viděli do okolí? A co kdybyste už nemuseli řešit šílené vedro v létě nebo úniky tepla v zimě? Že to zní jako pohádka? Kdepak! Moderní „screeny“ vám dokážou, že toho umí ještě mnohem víc!

„Screenové rolety mají schopnost odrazit nebo pohltit takřka veškeré přímé i rozptýlené sluneční záření, které na ně dopadá. Jen malou část cíleně propouští do interiéru, a to díky jemné perforaci,“ vysvětluje Jan Žižlavský, specialista společnosti ISOTRA, a dodává: „tím vznikne příjemné šero umožňující běžné domácí činnosti. Na růstu vnitřní teploty se propuštěné světlo prakticky neprojeví. Tok energeticky vydatného slunečního záření tedy screeny zastaví ještě před oknem a okno není přímo ohříváno.“

Právě opavská ISOTRA je na českém trhu expertem na tento typ zastínění, který je dokonce účinný i proti vlétnutí hmyzu do budovy. Takovou funkci má i robustní screenová roleta ISOTRA HR8-ZIP, která nabízí praktickou ochranu proti hmyzu, odolnost proti větru (a to až do 130 km/h!) nebo takzvaný ZIP systém. Ten je unikátní díky své nerezové pružině ve vodicí liště, díky čemuž se tato pružina neopotřebovává, a látka tak dokáže být napnutá po mnoho let.

Screenové rolety jsou výbornou volbou pro pasivní stavby, a to nejen díky tomu, jak umí nakládat s teplem, ale také díky jedinečnému designu, který není rušivý a umí doslova splynout s budovou. Pokud máte podkrovní byt, stojí za zkoušku roleta Screen Sky, jež chrání před povětrnostními vlivy a hlukem způsobeným deštěm.

Výše zmiňovaný typ HR8-ZIP pak navíc umí pokrýt plochu až 18 m2, a to díky spřažení až 3 kusů rolet – není tedy problém, pokud potřebujete pokrýt i větší byznysové prostory. HR8-ZIP se nabízí ve 2 designech a 4 velikostech, běžte si proto vybrat tu svou na www.isotra.cz, kde najdete i mnoho dalších typů zastínění pro vaše soukromí a komfort!

www.isotra.cz