Náš největší výrobce keramické krytiny poskytuje ucelená řešení včetně všech potřebných střešních doplňků, které garantují staviteli za předpokladu správné aplikace 100% funkčnost výsledného střešního systému.

TONDACH Tuning umožňuje plný komfort během užívání střechy

TONDACH nabízí kompletní sortiment TONDACH Tuning. Už název napovídá, že tato řada produktů umožňuje střechu dovést do podoby, ve které se skloubí funkčnost s trvalou krásou. Obsahuje kompletní sortiment všech nekeramických střešních doplňků, jako jsou:

  • opatření proti větru - příchytky tašek a hřebenáčů
  • podstřešní konstrukce - hydroizolační fólie, pásky a lepidla
  • prosvětlení, výlezy a další otvory - prosvětlovací tašky a vikýře
  • protisněhové zábrany - háky a držáky
  • prostupy - prostupové tašky
  • úžlabí - těsnicí a sedlové pásy úžlabí
  • větrací pásy - kovové a hliníkové
  • držáky hromosvodu pro tašky a hřebenáče

Řadu doplňků doplňuje nový TONDACH Solar, díky kterému lze na střechu umístit systém, který mění sluneční energii na teplo, a může tak zajistit ohřev vody, nebo podporovat vytápění objektu.

Díky sortimentu TONDACH Tuning budete mít vždy jistotu kompatibility se zbytkem střechy. Předejte tak nepříjemnému zjištění, že prvek někde nedobře navazuje, neodpovídá velikost nebo barevný odstín. Originální doplňky od renomovaného výrobce vyrobené v barvě dané krytiny působí na střeše vždy přirozeně.

Keramické doplňky TONDACH dokreslí dojem střechy

Zásadní roli hrají také keramické tvarovky, ať už se jedná o samotné doplňkové tašky jako např. taška okrajová, taška větrací apod., které jsou nedílnou součástí krytiny, nebo keramické doplňky jako hřebenáče, či okrasné ukončení hřebene pro ozvláštnění střechy. K dekoraci střech jsou k dispozici také okrasné keramické doplňky s ručně vyráběnými figurkami náměsíčníka, kohouta, kočky a jinými. Postavičky se většinou pokládají jako druhý nebo třetí hřebenáč od kraje. Každá figurka je unikátní, vzniká jako produkt poctivé ruční práce a stejný dojem dodají i vaší vysněné střeše.

Tipy a doporučení před koupí střešní krytiny

Pokud plánujete novou střechu, pro inspiraci a výběr ideální krytiny doporučujeme aplikaci Střechy ve vašem okolí. Pokud už máte vybráno, můžete si nechat přímo výrobcem provést zdarma výpočet střechy – budete mít jasnou představu nejen o ceně střešní krytiny, ale i tom, jaké prvky má systém standardně obsahovat. Před koupí střechy se nezapomeňte informovat o záruce, abyste měli jistotu, že střechu si pořizujete skutečně na celý život.

Více o střechách na www.tondach.cz.