Střešní okno FTP-V U4 s energeticky úsporným a cenově výhodným trojsklem vyniká velmi dobrými parametry (hodnota součinitele prostupu tepla Uw=1,1 W/m2K). Přináší vyšší úspornost tepelné energie a zvýšenou odolnost proti vloupání. Jedná se o okno s kyvnou konstrukcí se závěsy umístěnými v polovině výšky okna. Pojistka blokující křídlo v poloze pootočené o 180° umožňuje pohodlné a bezpečné umytí vnější strany zasklení. Výrobek je vybaven automatickou ventilační klapkou V40P, která zajišťuje přísun optimálního množství vzduchu. Ve standardu je okno lakováno transparentním akrylátovým lakem, ale nabízíme možnost provedení okna v atypické barvě. Klika Elegant umístěná v dolní části křídla přináší pohodlnou obsluhu a možnost spárového větrání ve dvou polohách.

Střešní okno FTT U6 má inovativní konstrukci zaručující velkou úsporu energie. Jeho zasklení je osazeno ve speciálně vyprojektovaném rámu křídla, konstruovaném ze širších dřevěných profilů. Tato konstrukce minimalizuje vznik tepelných mostů a zajišťuje celkově lepší izolační vlastnosti okna. Okno FTT U6 je vybaveno super energeticky úsporným zasklením U6 (trojsklo s vnitřním laminovaným bezpečnostním sklem tř. P2A). Součinitel prostupu tepla je Uw=0,71 W/m2K pro okno s těsnicím lemováním EHV-AT Thermo. Toto okno získalo certifikát Kvalitní okna pro pasivní stavby, vydaný Výzkumným a vývojovým ústavem dřevařským v Praze.

Okno do plochých střech D_F DU8 má díky své konstrukci velmi dobré termoizolační vlastnosti. Rám okna je vyroben z vícekomorových PVC profilů, které jsou vyplněny termoizolačním materiálem (polystyrén). Okno je vybaveno čtyřsklem a je vhodné pro nízkoenergetické a pasivní stavby. Okno D_F vybavené pasivním zasklením DU8 má součinitel prostupu tepla pro celé okno Uw=0,76 W/m2K dle EN 12567-2.

Do skupiny půdních schodů se speciálním určením patří termoizolační schody LTK Energy, které jsou určené pro zákazníky kladoucí důraz na co nejnižší součinitel prostupu tepla, hodnota U=0,68 W/m2K. Speciálně pro potřeby nízkoenergetického stavebnictví byly navrženy super termoizolační schody LWT, které jsou vybaveny trojitým těsněním, zaručujícím dokonalou těsnost, se součinitelem prostupu tepla U=0,51 W/m2K. Díky termoizolačním parametrům mají značný vliv na úspory tepelné energie v budovách.