Na první pohled se to nemusí zdát, ale beton je přírodním materiálem, který se v posledních letech navíc stal velmi trendy. A již dávno neplatí, že musí být jen šedý. Nabídka betonových prvků zahrnuje různé barvy. Mezi nejoblíbenější patří především teplé zemité odstíny.

Dlažbu, plot, či okrasnou stěnu?

Sortiment LiaStone zahrnuje více než 20 druhů betonových dlažeb, jež jsou k dostání v nových, moderních barvách a colormixech. V katalogu najdete oblíbenou zámkovou klasiku i nové moderní velkoformátové skladebné dlažby. Pokud hledáte inspiraci pro svůj zahradní chodník nebo parkovací stání, pak neváhejte využít chytrý on-line plánovač na webu www.liastone.cz. Ten vám navrhne hned několik možností vzhledu dlážděné plochy, spočítá množství potřebného materiálu i cenu. Při objednávce on-line navíc získáte SLEVU 10 % z ceníkových cen.

Kromě dlažeb nabízí LiaStone také tvarovky z lehkého keramického betonu pro stavbu okrasných, protihlukových či opěrných stěn i plotů. Oceníte u nich nejen design, ale také mnohem nižší hmotnost, než je u podobných výrobků zvykem.

Za povšimnutí stojí také multifunkční prvek Playstone, z nějž hravě sestavíte okrasnou či opěrnou stěnu, zahradní stolek, lavičku, vysoký záhon, nebo zpevněný svah. S jedním prvkem můžete vybavit celou zahradu. Díky tvaru rovnoramenného lichoběžníku lze tvarovky skládat do různých sestav, a vytvářet tak plochy s hladkým i členitým povrchem, s vegetačními výklenky i bez nich.

Vylepšete si zahradu s betonovými prvky LiaStone! Inspirujte se na www.liastone.cz.