Nejnovější řešení používaná ve střešních oknech lze nalézt v okně nové generace FPP-V preSelect MAX. Jedná se o výklopně-kyvné okno se zvýšenými užitkovými možnostmi. Dva na sobě nezávislé způsoby otevírání okna zajišťují maximum možností a komfortu. Pro ještě větší pohodlí je přepínač funkce otevírání v okně preSelect MAX umístěn v dolní části rámu. Díky kyvné funkci lze otáčet křídlem o 180°, takže po zablokování okna západkou můžeme pohodlně umýt jeho vnější zasklení.

Díky změně funkce otevírání okna na výklopnou využíváme jeho možnosti naplno. Nová verze okna preSelect umožňuje ještě širší otevření křídla – téměř o 33 % více než u předchozí generace. Díky tomu získáme v podkroví další prostor a volný přístup k hraně otevřeného okna, takže se můžeme kochat neomezeným výhledem ven.

Komfort každodenního používání je velmi důležitý, ale během navrhování okna nebyly opomenuty ani jeho technické parametry. V případě výběru střešních oken je podstatné co nejlepší prosvětlení podkroví přirozeným světlem a efektivní termoizolace. Vzhledem k inovativní konstrukci jsou výklopně-kyvná okna FPP-V preSelect MAX dostupná ve velkých rozměrech (dokonce 134x140 cm) s trojsklem.

Díky tomu zaručují hojnost světla v podkroví a zároveň skvělý parametr tepelné izolace.

Mezi výhody výklopně-kyvných oken FAKRO nové generace patří také automatická ventilační klapka V40P, která umí sama zajistit správné množství čerstvého vzduchu v podkroví, nebo systém topSafe, zvyšující provozní bezpečnost a odolnost proti vloupání. Okno FPP-V preSelect MAX je také vybaveno technologií thermoPro, která zvyšuje jeho kvalitu a termoizolační parametry. Další výhodou oken preSelect MAX je možnost doplnění o různé vnitřní a vnější doplňky, které jsou schopny uspokojit i ty nejnáročnější zákazníky.