Kapitolou sama o sobě je tlaková myčka K 5.610 T 250 Special Edition. Je skvěle vybavená pro časté používání na střední až silná znečištění. Díky novému systému dávkování chemie Plug´n´Clean nasadíte na stroj jedním otočením ruky čisticí prostředek, např. pro mytí automobilu nebo pro čištění kamenných či dřevěných ploch. Bohaté, promyšlené a praktické příslušenství (jako např. rotační mycí kartáč) z tohoto přístroje vytvoří pravého všeuměla, který vás jednoznačně přesvědčí o kvalitě značky Kärcher.

Vždy o jeden krok napřed

Horkou novinkou je vodou chlazený motor, kterým je vysokotlaká myčka K 5.610 T 250 Special Edition vybavena. Tato technologie motoru stanovuje zcela nová měřítka v oblasti výkonu a životnosti. Dříve, než je voda použita k čištění, obtéká pláštěm motoru, a zajišťuje tak konstantní chlazení. Jednoduché, a přitom geniální řešení, které prodlužuje životnost strojů.

Výkonnostní třídy Kärcher

Čisticí výkon vysokotlakých mycích strojů je závislý na kombinaci tlaku a průtoku vody. Rozdělením na výkonnostní třídy o nich získáte okamžitý přehled a rychle naleznete perfektní zařízení, které splňuje vaše požadavky. Tak např. výkonnostní třída 7 se doporučuje na čištění velkých ploch, jako jsou fasády. Tlakové myčky vyšších výkonnostních tříd (třída 5 až 7) nabízí praktické dodatečné funkce, které podstatně zkracují dobu přípravy a uložení a samozřejmě zvyšují komfort při práci.

Vysokotlaké čističe řady X-Range – kam patří i K 5.610 T 250 – byly vyznamenány známkou Efficiency Label pro nízkoenergetickou práci.

Další informace naleznete také na www.karcher.cz.