Způsobů, jakými toho docílit, je určitě mnoho. Pěkně upraveným trávníkem počínaje a zahradním jezírkem konče. Mezi ty nejjednodušší a nejoblíbenější způsoby patří od nepaměti pěstování netypických odrůd okrasných květin.

Patříte mezi obdivovatele omamně vonících lilií? Mezi netypické odrůdy patří například „Queen of The Night“ – jedinečná asijská lilie, která je téměř černá. Zářivě oranžové pylové tyčinky podtrhují krásu jejích květů.

Rádi byste ještě něco více extra? Pak si zkuste vypěstovat další krásku – plnokvětou lilii „Mystery Dream“. Je velmi zvláštní a bizarní zároveň. Má svěží zelené květy s červenou špičkou na okvětních lístcích a fantasticky voní.

Upřednostňujete klasiku a jste milovníky růží? I mezi odrůdami růží můžete najít nádherné a nepříliš časté typy. Vyzkoušejte třeba velkokvětou keříkovou růži „Glamour Select“ či růži „Grand Select“.

Nejen však lilie a růže mají své specifické odrůdy. Vybrat si můžete z hortenzií, rozchodníků, denivek, pukolí či kejklířek. Využijte exkluzivní nabídku společnosti Bakker, a dejte tak své zahradě nádech jedinečnosti.

Společnost BAKKER.COM je největší zásilkový obchod pro zahrádkáře a zahradnictví v Evropě. Sídlí v nejúrodnější části Nizozemska, jež je proslulá především svými cibulovinami. Dodává svým zákazníkům ty nejkvalitnější výpěstky nizozemských farmářů. Více informací o společnosti najdete na https://www.bakker.com/.