Zahrádkáři z obavy o přírodní kvalitu produktů jejich zahrádek jen velmi neradi sahají po běžně prodávaných přípravcích na ničení plevele. COMPO Ničitel plevele Herbistop ale přichází s novým a ekologickým řešením. Tento likvidátor plevele může být používán i pro biologické pěstování.

COMPO Ničitel plevele likviduje plevele zcela ekologicky, přírodní cestou za použití účinné látky, která se jinak běžně vykytuje také například v muškátech, růžích nebo chryzantémách. COMPO Ničitel plevele Herbistop je účinný i proti úporným plevelům, jako je bršlice kozí noha nebo přeslička rolní. Účinek na nadzemní část plevele je velmi rychlý a jeho výsledky jsou viditelné již po několika hodinách. Pro oslabení kořenů musí být přípravek používán opakovaně, vždy po vzejití plevele.

Přípravek likviduje jedno i dvouděložné plevele a může být aplikován dokonce i mezi jednotlivými plodinami, přičemž ochranná lhůta pro jejich konzumaci po aplikaci přípravku je velmi krátká (maximálně 5 dní). Použití přípravku je také bezpečné pro děti a domácí mazlíčky. Ti mohou okamžitě po zaschnutí aplikovaného postřiku bez obav vyběhnout na ošetřené plochy. Ničitel plevele Herbistop je rovněž tak bezpečný pro včely a ostatní užitečný hmyz, který se na našich zahradách vyskytuje.

COMPO Ničitel plevele Herbistop účinkuje už i při nízkých teplotách, takže jej můžeme používat od časného jara až do konce podzimu. K dostání je ve formě koncentrátu nebo v balení, kde je již připravený pro přímé použití v praktickém rozprašovači (ready to use). Koncentrát je dodávaný v lahvi opatřené integrovaným dávkovačem, který umožňuje jednoduché, čisté a přesné dávkování přípravku bez nutnosti přímého styku uživatele s přípravkem.

Další užitečné informace naleznete na www.compo.com/cz .