Společnost BAKKER.com pro vás připravila speciální sady cibulovin, které nejen ušetří práci a čas na zahradě, ale díky kombinaci květů pomohou zkrášlit jarní zahradu či okenní parapet.

Pizza z jarních cibulovin je kolekce jarních cibulovin ve speciálním balení. Jednoduše vyjmete z krabice a vysadíte do květináče či na záhon a hotovo! Vybírat můžete z kombinace jednoho druhu květin různých barev, či si můžete pořídit kombinaci s několika druhy květin.

Lasagne z jarních cibulovin jsou balíček určený pro patrové sázení cibulí. Je tedy vhodný pro výsadbu cibulovin do květináčů. Sázení květinových cibulek ve vrstvách je nejnovějším trendem. Připomíná přípravu lasagní. Po celé měsíce se budou objevovat nové a nové květy, jež vás ohromí.

Rozhodli jste se vyzkoušet pizzu, nebo lasagne? Tyto speciální produkty si můžete objednat v klidu z domova v e-shopu společnosti BAKKER.COM. Společnost BAKKER.COM je největší zásilkový obchod pro zahrádkáře v Evropě. Sídlí v nejúrodnější části Nizozemska, jež je proslulá především svými cibulovinami. Dodává svým zákazníkům ty nejkvalitnější výpěstky nizozemských farmářů.