Protože k nám všelicha (Brachyscome) přicestovala z Austrálie, přezdívá se jí australská kopretina, ale můžete se setkat i s označením modrá sedmikráska, které jí vtiskla její původní barva květů. Vyšlechtěné kultivary ovšem mohou kvést v různých barvách a liší se i zbarvením středu. Všelichy se nejlépe vyjímají v balkonových truhlících a v závěsných koších, kam je můžete vysadit buď samotné, nebo jako doplněk barevně výraznějších muškátů, petúnií či surfinií. Krásně budou působit také v zahradě na skalce či jako podrost vyšších letniček.

Co se týče podmínek pěstování, všelicha patří k méně náročným krasavicím. Miluje slunce, ale snáší i polostín a není citlivá na rozmary počasí. Pokud ji budete každý týden přihnojovat hnojivem pro balkonové rostliny, odmění se vám bohatým růstem a kvetením. Ostudu vám však neudělá ani v případě, že si na hnojení vzpomenete jen občas. Radostně poroste a rozvětví se sama, nemusíte ji ani zastřihávat.

Co ovšem všelicha bytostně potřebuje, je pravidelná zálivka. Substrát by měl být neustále mírně vlhký, přeschnutí kořenového balu by způsobilo rychlé uvadání stonků a žloutnutí listů. Všelichy se z tohoto důvodu často pěstují v samozavlažovacích nádobách. Na druhé straně nesnášejí ani přemokření. Sázíte-li je do záhonu, půda by měla být lehká a propustná.

V našich končinách všelicha nemá mnoho přirozených nepřátel, útočí na ni snad jen slimáci a mšice. Rostliny proto kontrolujte a při výskytu mšic je osprchujte proudem vody. Pokud to nepomůže, můžete vyzkoušet některý z ekologicky šetrných domácích postřiků, jejichž výrobu jsme popsali v dřívějším článku: