Pohodlnou obsluhu všech akumulátorových přístrojů zajišťuje ovládání pomocí jediného tlačítka. Profesionální úroveň výkonu vám zajistí snadná výměna akumulátoru a vysoce účinný systém rychlého nabíjení. Akumulátor je navíc kompatibilní se všemi ostatními akumulátorovými výrobky Husqvarna, snadno jej tak můžete měnit mezi různými druhy nářadí. A díky nízké váze a ergonomii jednotlivých modelů se nemusíte bát extrémní zátěže ani při dlouhotrvající práci.

Vyberte si proto k ruce pomocníka z řady akumulátorových výrobků Husqvarna přesně pro vaše potřeby.

Nový akumulátorový plotostřih Husqvarna 136LiHD50 odpovídá výkonu benzinových výrobků Husqvarna, ovšem s ještě lepším ovládáním. Jeho laserem broušená 50 cm dlouhá čepel je ideální na prořezávání malých a středních keřů a živých plotů.

Hmotnost plotostřihu je pečlivě vyvážena, aby byla práce méně únavná a snížilo se riziko úrazu, stroj váží včetně akumulátoru pouhých 4,5 kg. Jeho 36V Li-Ion akumulátor vydrží nepřetržitě pracovat po dobu 45 minut. Řezací čepel vykoná 3200 otáček za minutu.

Doporučená cena je 13 990 Kč včetně DPH, k dostání v síti autorizovaných prodejců Husqvarna.

Pro doladění detailů na místech, která nebylo možné vysekat sekačkou, použijte vyžínač. Díky akumulátorovému vyžínači Husqvarna 136LiC bude tato práce mnohem méně namáhavá. Strunový vyžínač je dobře vyvážený a lehký, jeho váha je 4,3 kg včetně akumulátoru. Díky nastavitelnému ovládacímu madlu bude vyžínač opravdovým prodloužením vašich rukou. Se sekacím průměrem až 330 mm můžete s lehkostí sekat vysokou, silnou nebo mokrou trávu. A jakmile budete hotovi, můžete akumulátorový vyžínač zase rychle odložit.

Doporučená cena je 12 690 Kč včetně DPH, k dostání v síti autorizovaných prodejců Husqvarna.

Ke zpracování dřeva jistě využijete pilu Husqvarna 436Li, která je ideální pro tesaře, majitele ovocných sadů, arboristy a jiné náročné uživatele. Je vybavena bezkomutátorovým motorem, který je o 25 % výkonnější než standardní kartáčový motor. To znamená, že motor poskytuje vysoký točivý moment a konzistentní výkon.

Stisk tlačítka je vše, co potřebujete, abyste stroj dostali do plného výkonu. Kromě toho, že se snadno startuje a uskladňuje, vyžaduje také jen velmi malou údržbu a váží pouze 3,7 kg včetně akumulátoru. Napínání řetězu a nasazení vodicí lišty je snadné a nevyžaduje použití žádného nářadí. Olej doplníte velmi jednoduše díky inovativnímu výklopnému systému víček nádrže.

Doporučená cena je 16 190 Kč včetně DPH, k dostání v síti autorizovaných prodejců Husqvarna.

Více informací najdete na www.husqvarna.cz.